Mand fik øje på noget på vejen, som han ikke kunne ignorere

Da en amerikansk mand fra Michigan var på vej hjem fra en indkøbstur tidligere på ugen, fik han pludselig øje på noget, der skar i hans hjerte. Det skriver det amerikanske onlinemedie The Blaze.

På den anden siden af vejen i ly af en garage havde en flok små ællinger puttet sig sammen for at holde varmen. Synet af de små kræ fik mandens hjerte til at smelte. Det viste sig, at ællingernes mor lå død i nærheden.

LÆS OGSÅ: Inger Støjberg giver Ekstra Bladet en stikpille: Se, hvad hun har trænet sin hund til

- Jeg kørte fordi dem og tænkte i et splitsekund: bare ignorer dem, ænder dør hele tiden. Men jeg kunne ikke køre videre, skriver den unavngivne mand, som har fortalt sin historie og postet billeder på det sociale medie Reddit.

I en fart fik han ringet hjem til sin kone med følgende besked:

LÆS OGSÅ: Vild video: Da denne jæger kravlede op i et træ, havde han ikke forventet at kigge dette dyr i øjnene

- Jeg kommer hjem med syv baby-ænder. Hop på nettet og find ud af, hvordan vi holder dem i live, skriver manden på Reddit.

Manden fik syv ællinger op i en kasse - oprindeligt var der ni ællinger, men to af dem stak af fra ham - og kørte hjem.

LÆS OGSÅ: Firbenet baneløber angrebet af fodboldspiller - men så sker dette

Derhjemme fik manden og hans familie hurtigt anskaffet en varmelampe og andre forsyninger til at lave et varmt og trygt hjem til ællingerne i deres garage.

Selvom ænderne var glade for deres mini-hotel i garagen, var manden fra Michigan nødt til at finde et mere permanent hjem til dem.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Jeg opsporede en lokal autoriseret dyreorganisation, der med glæde tog imod ællingerne, indtil de er store nok til at komme tilbage i naturen, skriver manden på Reddit.

Se de herlige billeder:

 

Dagens Gossip