Mand fundet død i have - Faldt ned fra landingsstellet på et fly

Foto: Shutterstock.com

En mand forsøgte at rejse gratis via landingsstellet på et fly, men det gik galt. Efter ni timers flyvetur faldt manden ned, og endte i en have lidt syd for London.

Flybilletterne er efterhånden blevet så billige, at det ikke giver den helt store mening at forsøge at snyde sig med gratis. Det forsøgte en mand dog alligevel, da han ville fra Nairobi i Kenya til London i England.

I stedet for at betale for en billet, valgte manden at snige sig forbi sikkerheden og derefter kravle op under landingsstellet på Kenya Airways-flyet, hvor han havde udset sig en plads.

Det gik desværre ikke godt for manden, der formodes at have siddet i hele ni timer i landingsstellet. Det britiske politi fandt nemlig mandens lig i en have i den sydlige del af London. Det skriver DR.

Læs også

Alle har det i hjemmet: Dette mirakelmiddel kurerer høfeber

Det britiske politi fandt en taske med vand og mad i hulrummet af flyet, hvor landingsstellet er placeret under flyveturen. Derfor føler de sig sikre på, at manden har siddet med som blind passager, hvor han desværre er faldet ned efter ni timers flyvning.

“På nuværende tidspunkt vurderer politiet, at manden var en blind passagerer, der er faldet af landingsstellet fra en indgående Kenya Airways-flyvning til Heathrow,” lyder det fra politiet i London ifølge DR.

Årsagen til mandens død vides endnu ikke. Han kan have været i live, da landingsstellet blev slået ud, og derefter være faldet direkte i døden. Det er dog også sandsynligt, at han enten er frosset ihjel eller er død af iltmangel under flyveturen, inden han faldt ned.

Det er meget usandsynligt at overleve

Først og fremmest skal det lige understreges, at det er en rigtig dum ide at forsøge sig at flyve med gratis, hvor man sidder gemt væk under landingsstellet.

Det er ikke kun ulovligt, og det er nemlig også livsfarligt. De fleste der har forsøgt sig med det gennem tiderne, har ikke overlevet flyveturen, og desto længere turen varer, desto større sandsynlighed er der for, at man går bort.

Det er dog ikke risikoen for, at man falder ned fra flyet, der er den største fare ved at flyve som blind passager ved landingsstellet, det er i stedet kulde og manglen på ilt.

Ifølge NPR.org, er det nemlig muligt at overleve en flyvetur i landingsstellet, men det er meget usandsynligt. De skriver at en 15-årig dreng overlevede en 5½-timers flyvetur fra San Jose til Hawaii.

Sandsynligheden for at overleve, er dog meget lille, og det skyldes, at det bliver virkelig koldt, så der er en risiko for, at man dør af kulde. Derudover så bliver luftlaget så tyndt, at det kan knibe med at få ilt.

Ifølge DR fortæller eksperter, at tre ud af fire der forsøger sig med en flyvetur ved landingsstellet, vil dø.

Læs også

Hvad i alverden laver han? 67-årig mand sparker 10-årig pige i maven

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip