Mand går ud i stalden og hører mærkelige lyde: Da han kigger får han et kæmpe chok

24/09/2023 15:20

Henrik R

Udland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
“Det var en ud af en million,” konstaterer Jerry Smothers, ejer af muldyret Peanut, hvis historie virkelig blev et mirakel.

Mest læste i dag

Jerry Smothers driver sammen med sin kone, Teresa Smothers, en gård i Boyle County i Kentucky, USA. Men de har også et andet familiemedlem, muldyret Peanut, der har boet hos dem i 17 år.

Et muldyr er en krydsning mellem en hest og et æsel. For et år siden begyndte Peanut en dag at opføre sig underligt, og Jerry og Teresa blev straks bekymrede.

Kort efter fik de et opkald af naboen Sam Beck, der fandt Peanut i sin stald. Det var som sådan ikke overraskende at finde Peanut i stalden, men det, der lå ved siden af hende, kom som en stor overraskelse for naboen.

For der lå nemlig et lille føl ved siden af Peanut, og Jerry Smothers forklarer, at han var overrasket og chokeret.

Årsagen til Jerry's chok er, at muldyr ikke kan få føl. De er sterile. Hybrider mellem heste og æsler kaldes infertile afkom, da de ikke kan reproducere.

Jerry var vanskelig at overbevise over telefonen, og troede det først, da han så føllet med sine egne øjne.

Føllet fik desværre en hård start på livet, da Peanut ikke kunne levere nok mælk. Dette påvirkede føllets lever og nyrer. Men parret Smothers var stædige og indså hurtigt, at føllet skulle føres til dyrehospitalet med det samme.

Med hjælp fra en dyrlæge formåede man heldigvis at redde det lille føls liv, og det kunne kort efter genforenes med sin mor.

Herunder kan du se en nyhedsudsendelse om hændelsen.