Mand gav den gas i sengen med sin partner: Pludselig sagde det 'knæk'

27/05/2023 17:25

Nicolai Busekist

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En mand fik sig en meget ubehagelig overraskelse under samleje med sin partner. Pludselig kunne han nemlig høre et 'knæk'.

Mest læste i dag

En mand var i fuld gang med lagengymnastikken, da han pludselig hørte et 'knæk'. Efterfølgende fandt han ud af, at hans vedhæng var brækket tre steder.

En 36-årig mand fra Tanzania var nødt til at haste på hospitalet, da hans vedhæng blev både hævet og blodig. Desuden oplevede han også meget intense smerter, skriver Daily Star.

Han havde hørt et meget 'knæk', da han havde ramt sin kærestes mellemkød med 'meget høj fart'.

Da han ankom til hospitalet, blev han straks scannet. Her viste det sig, at hans vedhæng var brækket intet mindre end tre steder.

Herefter satte lægerne gang i en operation, som de meget sjældent har brug for at udføre. Ifølge Daily Mail er operationen efterfølgende blevet omtalt i et medicinsk tidsskrift.

Selvom det har været en smertefuld omgang for den 36-årige mand, endte det hele med, at han kom sig selv over det.

Det sker meget sjældent, at sådanne skader sker under samleje. Faktisk har der på verdensplan kun været rapporteret omkring 1.600 tilfælde af disse i løbet af de sidste 100 år.

De kan forekomme, når et mandligt vedhæng bliver udsat for en stump skade. Som regel er det noget, der opstår under aggressivt samleje eller leg med sig selv.

Hændelsen med den 36-årige mand er blevet beskrevet i tidsskriftet Journal of Surgery Case Reports. Her fremgår det, at han havde stor smerter, og at der løb blod ud fra hans urinrør i flere timer.

Efter skaden var opstået, var han selv kørt til et nærliggende hospital. Her fik han smertestillende medicin, hvorefter han blev henvist til hospitalet Kilimanjaro Christian Medical Center.

Her blev han først scannet, inden han blev opereret. Efter at have været under kniven, var han indlagt i tre dage, inden han blev udskrevet. Han var i stand til at genoptage livet i soveværelset omtrent seks måneder senere.