Mand i 40'erne anholdt: Blev filmet, mens han havde samleje med træ i offentlig park

15/06/2023 16:43

Nicolai Busekist

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En mand i 40'erne er blevet anholdt, efter at have klædt sig af og have haft samleje med et træ i en offentlig park.

Mest læste i dag

En mand i 40'erne er blevet anholdt, efter han smed tøjet midt i den offentlige park Queen Elizabeth Gardens i Salisbury. 

Ikke nok med det, så begyndte han også at have samleje med et træ foran flere chokerede tilskuere. 

Flere af de tilstedeværende skyndte sig naturligvis at finde deres telefoner frem. Det betyder, at manden er blevet filmet, mens han har været i fuld gang med at kærtegne træet. 

I en af disse videoer ser man manden kysse og gnide sig mod træet i Queen Elizabeth Gardens. Den bizarre episode fandt angiveligt sted i den offentlige park i Salisbury tirsdag i denne uge. 

I videoen ser man også, hvordan han stiller sig ved siden af træet, inden han tager sine shorts og sin trøje af. Da han er fuldstændig afklædt, giver han sig til at udføre, hvad der ligner et samleje med træet. 

Naturligvis var flere af de tilstedeværende noget forbavsede over, hvad der foregik. Det kunne man blandt andet høre, da en af dem pludselig råbte: "Hvad fanden foregår der? Har han samleje med træet? Hvad sker der?" 

Ifølge Daily Star befandt der sig omtrent 25 personer i området, hvor den bizarre episode udfoldede sig. Manden har derfor haft en del tilskuere til sin akt. 

"Jeg gik bare i parken sammen med en af mine kammerater. Der så vi en mand, der krammede et træ og syntes, at det var interessant," fortæller et vidne. 

"Vi gik lidt tættere på, og da vi gjorde det, så vi, at hans bukser var nede. Vi tænkte, at det var rent guld. Det var derfor, jeg begyndte at optage, da han begyndte at tage alt sit tøj af og kysse træet." 

"Efter jeg stoppede med at filme, dukkede politiet op og begyndte at følge manden rundt. Til sidst arresterede de ham." 

Dette er blevet bekræftet af en talsperson fra Wiltshire Police. Vedkommende fortæller også, at den pågældende mand er blevet løsladt igen. 

"En mand i 40'erne blev anholdt på mistanke om blufærdighedskrænkelse i går, efter at betjente blev sendt til Queen Elizabeth Gardens kort efter kl. 16.30, efter adskillige rapporter fra offentligheden om en nøgen mand," lyder det. 

"Han blev varetægtsfængslet og er blevet løsladt mod kaution, mens efterforskningen er i gang."