Mand lader kæmpeedderkop bo i hans hus: Du gætter aldrig hvorfor

25/09/2023 08:46

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
For mange af os, der bor i Danmark, er udsigten til at finde en edderkop i vores hjem en forfærdende tanke, uanset hvor stor eller lille den måtte være.

Mest læste i dag

I Australien er tingene dog lidt anderledes, hvor ikke alene er edderkopperne en hel del større, de er også langt mere tilbøjelige til at snuske rundt i dit hjem.

Men selvom uhyggelige kravler bestemt er mere almindelige i Australien end her i Storbritannien, betyder det ikke nødvendigvis, at de er mere tolererede.

Nå, bortset fra en fyr, Jake Gray, som var mere end glad for at lade en gigantisk huntsman-edderkop leve i sit hjem i over et år, og han kaldte hende endda kærligt Charlotte.

I en historie, som virkelig er de ting, mareridt er lavet af, afslørede Aussie Jake, at i stedet for at smide den giftige edderkop ud, har han 'set hende vokse' i løbet af det sidste år.

Da han gik på en australsk edderkop Facebook-side, forklarede han, at han troede, at Charlotte ville være det ideelle ‘roommate’, og at han håber, at 'hun vil vokse noget mere', mens hun fortsætter med at bo hos ham.

Mens de fleste af os umuligt kan forestille os, hvorfor nogen ville være glade for at dele tag med en kæmpeederkop, fortalte Jake til IFL Science, at disse særlige spindlere altid er blevet tolereret i hans hjem "på grund af deres appetit for kakerlakker".

"Og vi bruger ikke giftige dræber alle kemikalier til skadedyr," tilføjede han. "Bare peg og skub fluespray."

Jake og hans familie besluttede at navngive edderkoppen Charlotte i et forsøg på at hjælpe deres børn Jack og Bella med at komme overens med, at hun boede i deres hjem.

I en tale i 2020 forklarede far til to: "Vi opdagede Charlotte første gang for 12 måneder siden, og hun var større end normalt, og i løbet af året ville hun dukke op. Det var et højdepunkt at se hende spise en asiatisk husgekko."

Hvor forfærdeligt det end lyder, viser det sig, at huntsman-edderkopper faktisk ikke er så farlige, som du måske tror.

Selvom de producerer gift, er det ekstremt usandsynligt, at de nogensinde vil bruge det på nogen mennesker.