Mand mistænkt for mordet på sin kæreste: Uhyggelig tatovering fældede ham

Ane Sørensen

399 uger siden

|

21/11/2016
Udland
Foto: Policia Nacional
Foto: Policia Nacional
Da politiet så hans nye tatovering, blev de straks mistænksomme.

Dagens topnyheder

En 22-årig mand er blevet anholdt, fordi han er mistænkt for at have slået sin kæreste ihjel, efter han angiveligt har fået sig en mystisk tatovering.

Det skriver Mirror.

Spanske efterforskere har frigivet et billede af den tyske mand, hvor man kan se, at han har en stor tatovering på sin overarm - navnet Lisa, en fødselsdato og hendes mulige dødsdato. Under datoerne står de spanske ord ‘Gracias Por Todo’ (Tak for alt red.).

Foto: Policia Nacional

Manden er mistænkt for at have skåret halsen over på sin kæreste i slutningen af oktober og efterfølgende have efterladt hendes krop i skraldeposer i deres fælles hjem i den tyske by Freyung.

Derefter skulle han ifølge det spanske politi være flygtet fra stedet sammen med deres lille søn. Drengen skulle være blevet fundet i god behold under anholdelsen og er nu i myndighederens varetægt.

Manden blevet anholdt på et hotel i Lloret de Mar, efter at have været efterlyst i Europa. Jagten på manden startede angiveligt, efter han havde delt en selfie på kvindens facebookprofil den 7. november, hvor han stod ved siden af Eiffeltårnet. 

Ifølge politiet skulle manden have taget kærestens telefon, så han kunne opdatere hendes facebookside og andre sociale medier i et forsøg på at vildlede politiet. Efterfølgende mistænkes han for at være taget til Spanien.

Foto: Policia Nacional

- Da han blev anholdt, havde den formodede morder adskillige tatoveringer, inklusive en med navnet på sin partner, hendes fødselsdato og et kors med datoen den 27. oktober 2016 og inskriptionen ‘Gracias por todo’ på spansk. Den nyeste og makabre med datoen den 27. oktober kan blive fortolket som datoen for hendes død, skriver det spanske politi i en udtalelse.

Manden skal nu for en domstol i Madrid. Hvis han bliver kendt skyldig i drabet, kan han formentlig se frem til 15 år i fængsel.