Mand nægtes at få udstedt et pas: Dit navn er for upassende

Foto: Shutterstock.com

En brite får svært ved at rejse ud af landet i fremtiden, for han har nemlig fået nægtet et nyt pas. Det skyldes, at hans navn er for upassende.

Hvis man er eventyrlysten og gerne vil opleve verden, så skal man sørge for, at man ikke har et upassende navn. Hvis det er tilfældet, kan det nemlig blive rigtig svært at få fat i et pas.

Det har en britisk mand fra byen Cornwall måtte sande, da han i hele tre omgange er blevet nægtet at få udstedt et pas på grund af sit upassende efternavn.

Læs også

40-årig singlemor betalte for at få vanvittigt efternavn: “Skal jeg giftes, skal manden tage mit navn”

Manden der er døbt Kenny Kennard valgte for et par år tilbage at ændre sit efternavn som en joke, men det har givet bagslag. Han valgte at putte tilføjelsen FU- foran sit oprindelige efternavn, så han nu hedder FU-Kennard.

Udtaler man det efternavn hurtigt på engelsk, så lyder det som om, at man siger ‘Fucking Hard’ hvilket direkte oversat til dansk betyder fucking hård. 

"Føler mig som en fange i mit eget land"

Fu-Kennard må man dog ikke hedde i England, hvis man gerne vil være indehaver af et pas, så hvis den kære Kenny gerne vil til udlandet, så skal han skifte sit navn igen.

Kørekortet var dog ikke svært at få, der kommenterede de end ikke på hans navn.

“Da jeg ansøgte om at få et kørekort, blev det godkendt, så det regnede jeg også med, da jeg søgte om at få et pas,” fortæller Kenny FU-Kennard ifølge SWNS og fortsætter:

“Hvor tog jeg dog fejl. Jeg blev afvist med den grund, at mit navn kunne krænke andre, og at det var vulgært,” fortæller han.

Sidenhen har han forsøgt at få udstedt et pas tre gange, men hver gang er det blevet afvist og nu føler han sig lidt, som en fange i sit eget hjemland.

Det er ikke første gang, at Kenny FU-Kennard vælger at skifte sit navn. Det er lidt af en hobby, som han har. Da han var 16 år, valgte han at skifte sit navn til Coco Kenny, og det navn havde han i tre år, indtil han skulle i militæret. Her bad de ham ændre navnet, da det var for ‘barnligt’

Otte år efter var han færdig i militæret, og så ønskede han at ændre sit navn igen. Det blev så til Kenny FU-Kennard, som han ikke regnede med ville være et problem, men han tog altså fejl.

Læs også

Misforståelse på hospitalet: Mand skulle have botox-indsprøjtning - Kom hjem uden forhud

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip