Mand overrasker alt og alle: Med dette magiske trick ser du bedre ud på billeder

Skrevet af Emil Martesen

02/11/2023
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Du skal blot bruge dette magiske trick for at se bedre ud på billeder.

Mest læste i dag

Stort set alle, der nogensinde har prøvet at få taget billeder er blevet bedt om at sige 'smiiiiiiiil', inden billedet tages, fordi man ved at trække på ordet, kommer til at smile.

Men man smiler med mere end bare munden, og der findes faktisk andre ord, man kan sige for at opnå en lignende, måske endda bedre effekt, skriver UniLAD.

For når alt kommer til alt, så siger et billede mere end tusinde ord.

Og ifølge TikTok-brugeren RF - bedre kendt som @rjthemagician - skal man blot sige ordet 'yeah', mens man kigger ind i kameraet.

Han forklarer i en TikTok-video, at tricket faktisk stammer fra Oprah Winfrey og i forbindelse med hans video, viser han et billede af sig selv fra da han sagde 'cheese' og sammenligner det med et nyere billede, hvor han siger 'yeah'.

Her kan man se, at resultatet bliver et mere naturligt smil.

"Forskellen er et meget mere naturligt ansigt. Du behøver ikke at være konventionelt attraktiv eller have lige tænder for at have et flot smil, lad dig ikke narre. Dit smil er bare en forlængelse af dig."

Foto: TikTok

Men hvis du beslutter dig for at teste hans trick, og du stadig ikke er helt tilfreds med resultatet, så kan det være fordi, vi ikke rigtig ved, hvordan vi ser ud.

Ifølge Nicholas Epley, professor i adfærdsvidenskab ved University of Chicago Booth School of Business, er man mest vant til at se sig selv i spejlet - en 'omvendt' version af dit ansigt.

Han forklarer, at man sandsynligvis synes, at man ser bedre ud, end man faktisk gør.

"Det interessante er, at folk ikke rigtig ved, hvordan de ser ud," udtalte han til The Atlantic i 2014 og tilføjede:

"Det billede, du har af dig selv, er ikke helt det samme som det, der faktisk eksisterer."

Epley var derudover medforfatter i et studie, som blev udarbejdet for at vise, hvordan folk opfatter sig selv.

Her kunne de til sidst konkludere, at folk ser deres egne ansigter som værende mere fysisk attraktive, end de faktisk er.