Mand parterede og spiste sin egen mor: Delte med hunden

Foto: Facebook

En mand, der arbejdede som tjener, er tiltalt for at have parteret sin mor i 1.000 stykker, for at opbevare hendes kropsdele i Tupperware-beholdere, og for at have spist hende sammen med sin hund.

En spansk mand er tiltalt for at have parteret sin mor i 1.000 stykker, hvorefter han har spist hende sammen med sin hund.

Læs også

31-årige Erica blev dybt forelsket i sin stedfar: Nu er de gift

28-årige Alberto Sanchez Gomez blev anholdt i februar 2019, efter at politiet dukkede op på hans mor, 68-årige Maria Soledad Gomez', bopæl, da de havde modtaget bekymrende anmeldelser fra en ven.

Politiet har oplyst, at de fandt kropsdele rundt omkring i lejligheden, hvoraf flere af kropsdelene var opbevare i Tupperware.

Alberto var i retten onsdag, hvor han sagde, at han hørte stemmer, som bad ham om at dræbe sin mor, mens han så fjernsyn i deres lejlighed. Det skriver The Sun.

Foto: Facebook

Han hævdede, at han havde hørt stemmer fra naboer, berømtheder og bekendte. Derudover sagde han også, at han ikke husker, at han har parteret sin egen mor.

Da politiet ankom til lejligheden, efter at have modtaget en anmeldelse om en forsvundet kvinde, sagde han angiveligt: "Ja, min mor er her - død."

"Jeg og hunden har spist hende lidt efter lidt," fortsatte han.

Sagens efterforskere har udtalt, at moderens ligdele blev fundet i beholdere i køleskabet. Derudover havde en 28-årige søn skjult hendes knogler i skuffer forskellige steder i lejligheden.

Foto: Facebook

I politirapporten angives det, at den arbejdsløse tjener havde kvalt sin egen mor efter et skænderi tidligere samme år.

"Den tiltalte flyttede derefter moderens lig til soveværelset og placerede det på sengen med det formål at få hendes lig til at forsvinde. For at opnå dette, parterede han hende ved hjælp af en sav og to køkkenknive," står der i rapporten.

"Efter han havde parteret hendes lig, spiste han det lidt efter lidt over en periode på omkring fjorten dage. Han lagde også nogle af kropsdelen i Tupperware-beholdere rundt om i lejligheden og i køleskabet. Han smed også nogle ud i plastikposer."

Manden står nu over for op til 15 års fængsel, og har gennemgået en psykiatrisk evaluering. Resultaterne forventes at blive afsløret under retssagen.

Foto: Politi

Anklagemyndigheden har også krævet, at han skal betale en erstatning til sin storebror på cirka 670.000 kroner, hvis han bliver fundet skyldig i drab og usømmelig omgang med lig.

"Jeg kan ikke stoppe med at tænke på, hvad der skete. Jeg havde været syg i lang tid, og jeg søgte tilflugt med stoffer," skrev han i et brev fra fængslet, som The Sun er i besiddelse af.

Læs også

Efter kæmpe chok advarer Nikki: Derfor skal man ikke få ‘veninde-tatoveringer’

"Jeg havde hørt stemmer i lang tid og haft hallucinationer. Alt dette førte mig til det værste, der er sket i mit liv."

 

Dagens Gossip