Mand prøvede at kidnappe 10-årige Madison: Hendes reaktion hyldes verden over

Privatfoto

En mand kørte op på siden af legepladsen, hvor den 10-årige Madison legede med en veninde. “Din bror har været i en alvorlig ulykke, og jeg skal hente dig,” sagde han. Madisons svar kan meget vel have reddet hendes liv.

Den ukendte mand kørte i en hvid SUV, og han stoppede bilen ved siden af den 10-årige Madison.

“Han skjulte sit ansigt med sin hånd, mens han sagde, at min bror havde været i en alvorlig ulykke, og at han skulle hent mig,” fortæller Madison til medie ABC News.

Læs også

Mor sælger krybbe da sønnen døde før fødsel: En uge senere bliver den returneret med en kæmpe overraskelse

Madisons efterfølgende svar kan meget vel have reddet hende fra en grusom skæbne.

Spurgte ham om kodeordet

“Lige der huskede jeg så på kodeordet,” lyder det fra Madison, der fortsætter:

“Jeg spurgte ham, hvad kodeordet var, og da han ikke vidste det, løb jeg hjem og fortalte min bedstemor, hvad der var sket,” fortæller Madison.

Det var Madisons mor Brenda, der havde lavet et kodeord til familien. Et kodeord der skulle bruges til disse situationer, så Madison med sikkerhed kunne vide, om manden var blevet sendt af familien.

Kodeordet kom moren på ganske kort tid før, at hændelsen skete, og Brenda er lykkelig for, at hun fik fortalt Madison det, før manden stoppede op og måske havde haft held til at få hende med.

Så ringede de til politiet 

Privatfoto

Da Madison kom hjem og fortalte sin bedstemor om, hvad der var sket, ringede de omgående til politiet. Her blev de fortalt, at der var flere der havde ringet ind og anmeldt en mistænkelig mand i en hvid SUV, som havde kørt rundt ved legepladserne i området.

Efterfølgende har både Madison og hendes mor tænkt meget på hændelsen, og de priser sig lykkelige for, at det ikke gik galt.

“Jeg er bange for at tænke på, hvad der kunne være sket mig, hvis jeg var gået ind i bilen,” lyder det fra den unge pige.

Du kan se hele interviewet med Madison og hendes mor herunder:

 

Læs også

Kevin købte en brugt bil til sin datter - Brød sammen da han opdagede brev i handskerummet