Mand redder kone fra selvmord – Bliver anmeldt for overfald

Foto: Shutterstock.com

En ægtemand reddet sin hustru fra at begå selvmord, men i stedet for en belønning, blev han anklaget for vold, og skal nu lave 12 måneders samfundstjeneste.

Han burde blive kåret til dagens helt i skysovs, men i stedet blev han anklaget for vold, og er netop blevet dømt i retten.

Den 46-årige Graham Page kom hjem og fandt en seddel fra hans kone, hvor hun havde skrevet, at hun ville begå selvmord. Han fandt hende efterfølgende siddende i bilen, hvor hun var fuld og hysterisk, og han ville derfor have hende indenfor, inden hun startede bilen og kørte i påvirket tilstand.

Redningsaktionen den 14. december blev dog lidt hårdhændet, og for at få hende ud af bilen, tog Graham Page fat med sin arm omkring konens hals og holdt hende i en hovedlås, mens han trak hende i sikkerhed. Hele situationen blev set af et vidne, der valgte at kontakte politiet.

12 måneders samfundstjeneste

Anklager Michael Collins fortalte, at konen skulle være væltet, mens han forsøgte at få hende ind i sikkerhed, og her har han så taget fat i hendes tøj og trukket hende langs jorden. Graham Page kendte sig skyldig i retten, hvor han blev tilkendt 12 måneders samfundstjeneste, samt at skulle betale en bøde på 1600 kroner.

Han var godt klar over, at han havde været lidt hårdhændet i situationen, men han mente heller ikke, at der var andet at gøre.

”Jeg er lidt nedslået. Det gik selvfølgelig lidt over gevind, men det var en lille ting,” lyder det fra manden ifølge det engelske medie, Metro, inden han fortsætter.

”Det var en meget svær situation. Jeg gjorde, hvad der var nødvendigt på tidspunktet, men jeg ønsker selvfølgelig, at det have været anderledes,” lyder det fra ægtemanden.

Graham Pages advokat fortæller i et interview, at politiet havde talt med konen efter hændelsen, og at der ikke var nogle skader på hende. Han tilføjede ligeledes.

”Et selvmordsbrev blev efterladt på adressen, og det bekymrede derfor min klient, da han efterfølgende så hende i bilen,”

Advokaten mener, at det havde været retfærdigt ikke at kende manden skyldig, da han blot sikrede sig, at hun ikke kørte i påvirket tilstand og gjorde skade på sig selv.

Ægteparret havde op til hændelsen været gift i næsten fire år, men de havde haft problemer i tiden op til.

Læs også

Mand skubber ex-kone ud over klippe: Fortsætter med at opdatere hendes Facebook

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip