Mand sælger hus og bil for at købe sexlegetøj

Foto: Shutterstock

En britisk mand har solgt sit hjem og sin Mercedes for at udleve sin drøm om at starte et sexlegetøjsfirma. Han fortæller til The Mirror, at det er det hele værd på trods af, at han nu må sove på en luftmadras på sit kontor.

Den 29-årige engelske iværksætter Tom Thurlow besluttede sig for at gå all in på sit projekt om at lancere en ny serie vibratorer til kvinder. Han har brugt de seneste tre år på at sætte sig ind i branchen.

Investeringen har senere lønnet sig, da han lancerede brandet 'Ricky'. Han løber dog en stor risiko med investeringen, da han har investeret alt, hvad han ejer i projektet.

Han flyttede efter salget af sit hus tilbage til sine forældre, men han udtaler, at de blev trætte af ham. Tom Thurlow måtte derfor finde på en alternativ løsning og valgte derfor igen pakke sine ting og flytte ind bag sit skrivebord på kontoret.

Bor på kontoret og lever af Cup-Noodles

Tom har forsøgt at gøre kontoret så hyggeligt som muligt og har købt et stort parti cup-noodles hjem fra Amazon, så han kan holde sine udgifter så lave som muligt.

”Jeg har virkelig investeret alt. Jeg besluttede mig for, hvis jeg skal gå ind i projektet, så skal jeg gå all in. Jeg tror virkelig på projektet og jeg er villig til at leve med risikoen. Jeg er glad for at tabe det hele, hvis det er sådan, at det kommer til at gå. Jeg tror dog, at uanset hvad der sker efter Brexit, så vil folk stadig onanere,” udtaler den britiske iværksætter til Mirror Online.

Efter Tom fik idéen bookede han en billig tur til Kina for at suge til sig fra produktindustrien.

Han havde dog en dårlig oplevelse på turen, hvor han næsten blev snydt for sin investering af en falsk forretning, som han fandt på Internettet. Det lykkede dog at lære en masse om materialer, sikkerhed og produktion og nu er forretningen i gang.

 

Dagens Gossip