Mand tog drastisk beslutning i trafikprop: Er heldig at være i live

Foto: Facebook

Jimmy tilbragte næsten tre timer i vandet, som også var hjemmet for adskillige alligatorer, efter at have foretaget et spring fra en bro.

Den 26-årige Jimmy Ivan Jennings sad fast i trafikken, hvilket skulle have medført, at han blev overvældet af kedsomhed, som ledte til at han sprang ud fra en bro i 30 meters højde.

Man kan argumentere for, at dette alene allerede er tåbeligt, men det bliver dog endnu værre, da man finder ud af, at vandet er hjemmet for uhyre mange alligatorer.

Læs også

Remee og Mathilde chokerer: 'Vi skal bo to forskellige steder'

Han sprang nemlig ned i Atchafalaya River i Louisiana, hvorefter han blev efterladt til at træde vande i timevis, eftersom strømmen var for stærk til at han kunne stå imod.

Foto: Facebook

Jimmy blev senere arresteret, hvilket var da, at han erkendt, at han vidste, det var den "dummeste idé", han havde fået, så snart han sprang fra broen, da han ikke engang vidste, hvor langt der var ned. 

Man kan såmænd også få lov at se Jimmy springe ud fra Atchafalaya Basin Bridge, eftersom Jimmys ven, Khory Vaughan, formåede at optage hændelsen. 

Jimmy fortæller, at han påtog sig en rolle i hvad han regnede med, skulle have været en prank, eftersom han og hans venner havde siddet fast i en trafikprop i mere end to timer.

Foto: Facebook

Han havde forud for springet tænkt, at han kunne svømme hurtigt ind til land, så snart han ramte vandet, hvorefter han snildt ville kunne vende tilbage til sin venner. 

Jimmy har dog siden erkendt, at han er heldig at have livet i behold. 

"Jeg begyndte at gå under, og jeg var ved at drukne et par gange," fortæller han til Daily News

"Jeg troede inderlidt, at mit sluttede. Jeg bad Gud om tilgivelse, og jeg tilgav alle i mit liv. Det var meget hektisk."

Foto: Facebook

Jennings, som tidligere nævnt, erkender også, at han hurtigt fandt ud af, at han havde begået en gruelig fejl. 

"Inde i lastbilen var der bare så kedeligt. Jeg kiggede ofte ned mod vandet, og tilsidst begyndte jeg at tænke, at der ikke var så langt ned." 

Han knytter endvidere nogle ord til, hvad han kalder "ulidelige smerter", som han kunne mærke, så snart han ramte vandet. Her måtte han dog bide smerterne i sig og kæmpe for at holde hovedet over vand. 

Jennings måtte kæmpe næsten tre timer i vandet, før han til sidst var i stand til at svømme ind til bredden, hvor han efterfølgende fandt frem til nogen, som lånte ham en båd. 

Han blev arresteret, så snart han vendte tilbage til de andre.

Læs også

Flyvetur endte i kaos: Personale måtte tape kvinde fast til sæde

 

Dagens Gossip