Mands fallos kommer måske aldrig til at virke igen: Kæresten fyldte den med isolationsskum

Foto: Privat

En amerikansk mand havnede forleden i en frygtelig situation, da hans partner ved et uheld kom til at fylde hans urinrør og blære med isolationsskum.

En 45-årig amerikansk mands penis er måske ødelagt for altid efter, at hans partner på forunderlig vis ved et uheld kom til at sprøjte isolationsskum ind i mandens penis. 

Den mærkværdige 'ulykke' fandt sted, fordi den uheldige mand lider af impotens og derfor har forsøgt at stikke forskellige objekter ind i sin penis for at opretholde erektionen under sex - herunder røret på en spraydåse med isolationsskum.

Læs også

Silas Holst: Fjern denne lovgivning

Hvordan manden havde tænkte, at det skulle fungere, melder historien ikke noget om, men The Daily Mail skriver, at mandens partner uheldigvis kom til at trykke på dåsen, og mandens penis blev således fyldt med det udvidende skum, som normalt bruges til at isolere huse med. 

Hændelsen er blevet offentliggjort i en lægelig journal, og her er det beskrevet, at både mandens penis og blærer blev fyldt op med store stykker på op til 10 centimeter af det stivnede skum. 

Derudover står der, at manden utroligt nok ventede hele tre uger med at opsøge professionel hjælp, og det gjorde han kun, fordi det nu gjorde så ondt, at han ikke kunne tisse, og fordi han begyndte at have blod i urinen. 

På hospitalet var der heldigvis hjælp at hente, og det lykkedes således lægerne at fjerne skummet fra mandens blære ved en operation, men skummet i hans penis var desværre ikke så nemt at fjerne, og kirurgerne måtte derfor skære et hul mellem mandens skrotum og anus, som han midlertidigt kunne bruge til at urinere ud af.

Foto: Privat

Lægerne forsøgte herefter af flere omgange at fjerne skummet ved at trække det ud gennem urinrøret - dog uden held. De endte derfor med at fjerne skummet gennem det nye hul mellem mandens skrotum og anus, og han venter nu på at blive godkendt til yderlige operationer, som skal lukke hullet og forhåbentlig gøre hans penis 'normal' igen. 

Manden skal dog først bestå en psykologisk undersøgelse, og det er desuden nævnt i journalen, at han før operationen skal finde et "stabilt levemiljø", da han på nuværende tidspunkt er hjemløs. 

The Daily Mail skriver, at det ikke er unormalt, at skadestuen oplever folk med objekter i deres penis og urinrør, og at tidligere tilfælde tæller eksempler som sugerør, vatpinde, ledninger eller batterier. Et eksempel er den 15-årige teenager, som for nyligt blev indlagt, fordi han havde forsøgt at måle indersiden af sin penis med et USB-kabel

Lægerne har desuden udtalt, at folk som kommer ind med dette 'problem' ofte har været der før med samme problem, og at det altså tit skyldes psykologiske problemer, hvilket også er årsagen til, at den omtalte mand skal igennem en psykologisk undersøgelse for at blive godkendt til operation.

Læs også

Ny DF-formand: Nu er Thulesen Dahls afløser fundet

 

 

Dagens Gossip