Teenager skulle opereres: Målte indersiden af sin penis med USB-kabel

Foto: Urology Case Reports

En britisk teenager blev indlagt på hospitalet og opereret, efter at han førte et USB-kabel ind i hans urinrør og fik problemer med at få det ud igen - og det er ikke første gang.

Advarsel: Der er et billede i artiklen, som kan virke voldsomt.

En 15-årig dreng kom slemt til skade, da han eksperimenterede med sit underliv på en lidt usædvanlig måde. Teenageren fra Storbritannien indførte nemlig et USB-kabel i sit urinrør for at måle længden af hans penis.

IFLScience skriver, at drengen mødte op på skadestuen sammen med sin mor med voldsomme smerter i underlivet. Da drengen havde indført kablet i sin penis, var ledningen gået i knuder inde i urinrøret, og det var derfor ikke muligt at trække den ud igen.

Læs også

Smuthul: Sådan undgår man at betale sin fartbøde

Ikke nok med det, så var drengens underliv meget blodigt og ømt, og han havde mistet en del blod, fordi han netop havde forsøgt adskillige gange at trække kablet ud - dog uden held.

Foto: Urology Case Reports

I en rapport om hændelsen har læger skrevet: "De to ender af ledningen blev fundet stikkende ud fra urinrøret, mens den midterste knudede del var inde i selve urinrøret. Patienten var ellers en [...] sund teenager uden nogen historie med psykiske problemer."

Lægerne på skadestuen blev naturligvis forundret over drengens 'problem', men da drengens mor havde forladt lokalet, indrømmede han og forklarede, at han havde stukket kablet ind i sit urinrør for at "måle længden af sin penis". Hvorfor han valgte at bruge en ledning og stikke den ind i urinrøret, fremfor at bruge en lineal eller et målebånd på ydersiden af sin penis, forklarede han ikke.

Lægerne og sygeplejerskerne forsøgte først at indføre en lang metal pind i urinrøret for at trække ledningen ud, dog uden held. Derefter forsøgte de kirurgirsk at udvide urinrøret for at gøre mere plads til ledningen, men heller ikke det hjalp, da knuden i urinrøret var alt for stor.

Røntgenbillede af kablet / Foto: Urology Case Reports

Det endte med, at de hospitalsansatte blev nødt til at operere drengen i hans underliv for at fjerne kablet fra hans urinrør. Operationen forløb problemfrit, og drengen blev udskrevet kort tid efter. Det oplyses dog, at han efterfølgende jævnligt skal kontrolleres af en læge. 

I rapporten om hændelsen kan man læse, at hændelser som denne ikke sker dagligt, men at det er set før, at patienter er kommet ind med objekter såsom nåle, kabler og pistachienødsskaller i deres urinrør. Det skyldes normalt enten beruselse, psykisk ustabilitet eller - som i dette tilfælde - blot seksuel nysgerrighed. 

Selvom det kan lyde utroligt, så er præcis samme situation faktisk sket før, da en 13-årig dreng i Kina skulle opereres, fordi der var kommet knuder på det laderkabel, som han havde formået at stikke 20 centimeter ind i sit urinrør, da det havde ramt hans blære.

Læs også

Stor stjerne starter sin egen 'voksenhjemmeside'

 

 

Dagens Gossip