Mark har kæmpe tatovering hen over ansigtet - nu kan han ikke få job

Foto: Mark Cropp / Privat

Fængselsindsat drak sig svimlende fuld i hjemmelavet brændevin og vågnede op med halvdelen af ansigtet tatoveret – nu kan han ikke få job.

Det er nok ikke ualmindeligt at en tur i fængsel sætter sine spor. Men for 19-årige Mark Cropp fra New Zealand sidder minderne om fængselstiden bogstavelig talt tatoveret fast, og det volder nu den unge teenagefar store problemer.

Mark Cropp oplever nemlig, at det er svært at finde job, når man har ansigtet delvist dækket med evighedsblæk. 

Mark sad fængslet i to år, efter han og en ven havde truet en turist med en kniv, og bizart nok endte han her med at dele celle med sin egen bror.

TILBUD: Køb Viagra og få erektion i op til 4 timer - Klik her

De to brødre begyndte at tale om, at tatoveringer i ansigtet måske kunne være med til at indgyde respekt hos de andre fanger, og en dag drak sig tilstrækkelig fulde i hjemmebrygget brændevin lavet på æbler, brød og sukker. 

Den tidligere indsatte Mark Cropp bærer tydelige minder fra tiden i fængslet, og det gør det svært at finde et job.

“Jeg drak det, og da jeg vågnede, så jeg sådan er ud, og mit hoved var hævet som en bloody pumpkin. Det var meningen, det bare skulle have været en lille en,” siger Mark Cropp ifølge www.nzherald.co.nz

Læs også

Derfor får flere og flere tatoveret en bi på kroppen

Det kan godt være tatoveringen gav respekt blandt de medindsatte, da Mark var inden for fængslets mure, men nu hvor han er løsladt, volder den ham altså store problemer. Han kan ganske simpelt ikke finde en arbejdsgiver, der tør satse på ham. 

I stedet har han oplevet at en potentiel arbejdsgiver sagde, at han ikke engang ville ofre et sekund på at kigge på Mark, mens andre bare har rystet på hovedet eller grinet af ham. 

I kampen for at få et job fortæller Marl Cropp nu sin historie på de sociale medier og har derfor lavet et opslag, hvor han kort og godt skriver: ’Hey, jeg vil rigtig gerne arbejde, men jeg har den her ene ting, der stopper mig og det er tattoveringen i mit ansigt. Leder efter en arbejdsplads, der vil have mig ombord.’

TILBUD: Køb Yasmin p-piller og undgå uønsket graviditet - Klik her

Mark, der har tilbragt stort set hele sit liv i forskellige former for familiepleje og børnehjem, har over for flere medier forklaret, at hans tatovering ‘DEVAST8’ ikke har nogen relation til bander eller andet, men ganske simpelt er hans eget kælenavn. 

Her ses den unge tattooverede teenage-far med moren til parrets fælles barn, der blev tvangsfjernet med Mark afsonede sin 2-årige dom.

’Jeg er færdig med at folk dømmer mig ud fra min ansigtstatovering… Det er derfor, jeg har valgt at stå frem med mit foto på FaceBook, at vende mig om og sige ”jeg er bare et normalt menneske, du behøver ikke dømme mig ud fra, hvordan jeg ser ud,” har Mark Cropp udtalt  ifølge NZ Herald.

Lige nu drømmer han om alle typer jobs og vil efter sigende gøre hvad som helst for at få mad på bordet til ham og kæresten, og så meget styr på tingene, at de også kan få deres tvangsfjernede barn hjem igen. Men den helt store drøm er at blive… tatovør.

TILBUD: Køb Champix og øg chancen for en succesfuld og varig rygeafvænning - Klik her

Læs også

Verdens værste joke? Storbarmet pige er ved at få tatovering, da noget går helt galt

 

 

 

 

 

Dagens Gossip