Mark skiller sig ud på jobbet: “Jeg gør det, fordi jeg kan”

Foto: Instagram/Markbryan911

“Jeg er bare en heteroseksuel, lykkeligt gift fyr, som elsker Porscher, smukke kvinder og at inkorporere høje hæle og nederdele i min daglige garderobe.”

Sådan skriver Mark om sig selv på sin Instagram-profil. Her har han 58.600 følgere, som i stor grad bakker op om hans stil. Det skriver Daily Star.

Mark vil gerne gøre op med kønsstereotyper, når det kommer til påklædning, og han mener bestemt ikke, at tøj bør være kønsbestemt. Derfor går den tyske far til tre, dagligt i tøj som normalt ses som feminint. Han går desuden meget op i at farvekoordinere sit outfit, så eksempelvis stilletter og skjorte matcher i farve.

 

Kjoler tillader mig ikke at blande køn

"Jeg klæder mig sådan, fordi jeg kan. Bare for at være anderledes. Jeg har altid beundret de kvinder, der havde stramme nederdele og hæle. Ikke seksuelt, men den magt, de præsenterede. Jeg klæder mig ikke for at være seksuel, men for at klæde mig som enhver professionel kvinde,” fortæller han og uddyber:

"For mig har tøj intet køn. Jeg foretrækker nederdele frem for kjoler. Kjoler tillader mig ikke at blande køn. Jeg foretrækker et maskulint look over taljen og et ikke-kønsmæssigt look under taljen. Det hele handler om tøj, der ikke har noget køn," forklarer han. 

It’s Thursday which means I’m coaching  my football team tonight.  Just enough time to get home, change and drive to practice.  I am just a normal, happily married, straight guy that loves Porsche’s, beautiful women, and likes to incorporate a skirt and heels into his daily wardrobe.  Clothes and shoes should have no gender.  #meninskirts #markinhighheels #clotheshavenogender #maninheels #maninhighheels #socialdistancing #maninskirt #skirtsformen #heelsformen

Mark fortæller, at han håber, at hans påklædning kan være med til at ændre folks opfattelse af tøj. Han forklarer, at han godt kan huske dengang, han gik i skole, hvor piger ikke måtte gå i bukser, fordi det var drenge-påklædning. Men i dag er bukser en kønsløs påklædning, som både bæres af mænd og kvinder - han håber på, at det samme en dag vil ske med nederdele. 

Mange følgere bakker ham op på de sociale medier. 

“Du har så ret. Tøj har intet køn,” skriver en følger til et af hans billeder.

“Du ser fantastisk ud og jeg misunder, hvor ubesværet du ser ud, når du går på høje hæle,” skriver en anden.

 

 

 

Dagens Gossip