Mia følte sig grim, så hun brugte 200.000 kroner på 'nyt ansigt': Sådan ser hun ud i dag

Foto: YouTube

22-årige Mia følte, at hun var grim. Derfor besluttede hun på at bruge over 200.000 kroner på at ændre på sit ansigt.

Mia Dio fra USA har brugt mere end 200.000 kroner på kosmetisk kirurgi, fordi hun var ked af sit 'grimme ansigt'.

Læs også

Kvinde vejede 160 kilo og havde dårligt selvværd: Nu har hun tabt 70 kilo og er uigenkendelig

Den amerikanske influencer startede sin rejse for fem år siden. For nylig har hun delt en video, hvori hun fortæller, at hun har svært ved at genkende sig selv. Det skriver Daily Star.

"Jeg var grim, indtil jeg brugt 30.000 dollars på et nyt ansigt," siger Mia i videoen, hvor hun også går i dybden med, hvad hun har fået for pengene.

"Jeg er en åben bog. Jeg har intet at skjule," lyder det også fra den 22-årige influencer.

"Så hvis du dømmer mig, er jeg egentlig ligeglad, for jeg er min egen værste kritiker. Du kan ikke dømme mig mere, end jeg har dømt mig selv i dette liv."

"Jeg er gået fra at være grim til at være Barbie."

Foto: Instagram

I videoen fortæller Mia, at hun brugte et falsk ID, da hun fik filler i sine læber som 16-årige. Det var med til at starte hendes 'afhængighed' af diverse kosmetiske indgreb.

"Jeg havde et ønske om at ligne en Bratz-dukke. Jeg blev ved med at ønske mig større og større læber, men de blev bare klumpede," siger hun.

"De var stive, de bevægede sig ikke, og de var alt for store til mit ansigt."

Da hun var færdig på gymnasiet, valget hun at forkæle sig selv med en næseoperation. I denne forbindelse fik hun ændret udseendet på både næsetip og -ryg.

Derefter begyndte hun også at eksperimentere med Botox. Ikke nok med det, så har hun fået udført flere såkaldte 'facelifts'.

Selvom hun på dette tidspunkt havde fået udført flere indgreb i sit ansigt, var det ikke nok for Mia. Hun var nemlig ikke tilfreds med sine tænder.

"De var ikke store nok, og de nederste tænder var lidt skæve," siger hun.

Foto: Instagram

Derfor besluttede hun sig for at flyve til Tyrkiet, hvor hun fik 20 porcelænskroner sat på sine tænder.

"Jeg behøvede ikke at file mine tænder, men de var nødt til at forberede forsiden af mine tænder en lille smule. Er jeg tilfreds? Ja," lyder det.

De nye tænder kostede hende omtrent 5.500 dollars, hvilket svarer til omtrent 38.000 kroner. Disse penge dækkede både operation, transport og hotel.

Omtrent hver 10. måned får hun Botox, filler under øjnene samt et løft, der skal holde fedt fra kinderne gemt. Hun forsøget sig fornylig også med at få Botox i kæben, for at se slankere ud i ansigtet.

Det er ikke kun i ansigtet, at den 22-årige Mia har fået udført diverse indgreb. Det er også tilfældet en ende længere nede på kroppen.

Den unge influencer var nemlig heller ikke tilfreds med sine bryster. Det løste hun ved at få indopereret to implantater på hver 430CC.

"De ser overraskende naturlige ud. Det er et stort implantat, men jeg er også 175 cm høj, og jeg havde ikke meget bryst før. Disse bryster er bredere, end de ser ud," siger hun.

Læs også

Landmand troede han fandt fire killinger - viste sig at være noget helt andet

Mia fortæller, at kosmetiske indgreb 'ikke er ment som en løsning for alle problemer med selvværd'. Alligevel har det medført, at hun føler sig mere selvsikker, end hun gjorde før.

"Meget af min selvtillid kom fra at finde mening og formål, men uanset hvad, så gjorde det," lyder det.

.

Dagens Gossip