Model, som brugte 100.000kr på at komme til at ligne en 'dukke', vil "have sit normale ansigt tilbage"

Foto: Instagram/@candice_kloss

En 21-årig kvinde fra New York begyndte at få injektioner i sine læber, kinder og kæbe for to år siden. Nu har hun fortrudt, da hun "har glemt", hvordan hendes normale ansigt ser ud.

21-årige Candice Kloss (@candice_kloss på Instagram) fra New York har 65 tusind følgere på Instagram og går rigtig meget op i sit udseende. 

Selvom hun kun er 21 år gammel, har hun siden 2019 fået adskillige injektioner i hendes læber, kinder og kæbe i jagten på et mere 'dukke-agtigt' udtryk. Hun har i alt brugt cirka $15000 (cirka 100.000 kroner) på diverse injektioner. 

Læs også

Pensioneret sygeplejerske dræbt: Angrebet af 'terapi-får'

Nu har hun dog fortrudt sit "falske udtryk" og vil gerne tilbage til det naturlige, da hun næsten har glemt, hvordan hun så ud.

Den populære instagrammodel udtaler ifølge The Daily Star: "I september 2021 fik jeg fjernet de 'fillers' som er i mine læber, kinder og kæbe fuldstændig."

"Jeg har forstået, at det ikke forstærkede min skønhed at blive ved med at få lavet den slags ting, det fik mig til at se ældre ud at have så meget i mit ansigt."

Kloss fortsætter med at fortælle, at hun begyndte på injektionerne for at se yngre ud, men at hun, ligesom mange andre unge kvinder, ikke kunne se, hvornår det var gået for vidt. 

"Jeg brugte flere år på at se falsk ud, men nu vil jeg gerne være naturlig smuk," udtaler den unge model. 

Selvom Kloss gerne vil have et mere naturligt udseende forklarer hun, at hun stadig går meget op i sit udseende og derfor bruger $2000 (13.000 kroner) om måneden på at få farvet sit hår og sat extensions i. 

"...begge dele kan tage cirka syv timer at få gjort," fortæller hun.

Kloss fortæller desuden, at hun stadig ynder at bære tøj, som er hvidt eller lyserødt for at holde 'dukke-udtrykket', og at hun aldrig kunne finde på at have 'oversized' tøj på i offentligheden. Dette ses også tydeligt på hendes instagramprofil, hvor hun kun offentliggører billeder, hvor hun har stramtsiddende hvidt, rødt eller lyserødt tøj på. 

Læs også

Jacob Haugaard kommer med chokerende detaljer: "Jeg har tit tænkt på at slå ham ihjel"

 

 

Dagens Gossip