Mor får brev fra søn på lejrskole - men med en lille overraskelse

Ventetiden var næsten ubærlig for en amerikansk mor, der havde sendt sin otte-årige søn på en længere sommercamp, og håbede på at få et brev fra knægten.

Moren, der aldrig havde undværet sin søn længere end et døgns tid, gik rastløst rundt på sønnens værelse den første nat, han var på camp, for at være tæt på ham.

LÆS OGSÅ: Forældre anholdt for børnemishandling: Jeres søn er for tyk

Som dagene gik skrev den urolige mor flere breve til sønnen, men selvom hun holdt skarpt øje med postbudet, fik hun intet retur fra sønnike. Da moren savnede sin søn virkelig meget, begyndte hun at forestille sig, hvad sønnen kunne skriver til hende.

Her er det brev, moren troede, hun ville modtage på et tidspunkt:

LÆS OGSÅ: Ikke af de grunde du tror: Derfor bliver du afvist af dine venner, når de bliver forældre

"Kære Mor, tusind tak for, at du lod mig tage på camp. Jeg har lært så mange cool ting, såsom at tage en krog ud af en fisk, binde sejl-knob og hvordan man passer en hest. Tak for, at du pakkede solcreme. Jeg har været ude på søen en del, så solcremen har virkelig været nødvendig. Du tænker på alting. Jeg har drukket litervis af vand, fordi det er så varmt. Kan du se? Jeg lytter til alle dine gode råd. De andre drenge på værelset er rigtig søde. Jeg har fået livslange venskaber, som jeg vil værne om for evigt. Vi har det sjovt med at lære lejrsange, spille kort og fange frøer i fritiden. I stille-tiden læste jeg den bog, du sendte. Sikke et godt udvalg! Ligesom du foreslog, prøver jeg en masse nye madvarer. Du havde ret, havregryn til morgenmad er ikke dårligt, hvis jeg putter rosiner på. Og bare rolig, mor, jeg bruger alle de manerer, du har lært mig gennem årene. Vi camperer under stjernerne i nat, og jeg håber at se ildfluer. Jeg elsker dig. W."    

Dagen efter modtog moren dette rigtige brev fra sin søn, der er en kende anderledes end fantasi-brevet:

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

"Kære mor, godt du pakkede ekstra underbukser, da jeg har haft diarré. Det kom på mine sko, men ikke på min pude. Jeg har det sjovt på campen, og jeg lærer mange ting. Jeg er mega god til at windsurfe og sejle i kajak. Jeg har spist flere slikpinde end alle andre. Jeg har spist 23 siden i mandags. Der er stadig to dage tilbage. 32 er rekorden, og jeg kan slå den! Jeg har redet på en hest, og hesten foran mig sked tre gange. Der kom damp fra lorten. Det var vildt! Jeg bruger min tandbørste til at grave efter orme. Bare rolig, drengen i underkøjen lader mig bruge hans….."

Læs hele det morsomme brev nedenfor: 
 

 

Dagens Gossip