Mor gav kondom til søn: Lavede én stor fejl

Foto: Shutterstock.com

En betænksom mor ville sikre sig, at sønnen var godt forberedt, men kom til at lave en fejl.

At snakke om sex med ens forældre kan godt være en mærkelig oplevelse. Det bliver hurtigt akavet, og alle parter i sådan en samtale vil nok mene, at der er andre emner, der er lettere at tale om over aftensmaden.

Læs også

Mette Frederiksen reagerer på drama

Men det er jo en vigtig snak at have, og en betænksom mor ville sikre sig, at hendes søn var bedst muligt forberedt før en date. Derfor valgte hun at lave en lille ting til ham, skriver Se & Hør. Hun skrev en note til ham, hvor hun også vedhæftede en gave.

“Søn, jeg ved, du er blevet stor nu, og jeg er stolt af dig. Når Ashley kommer forbi i aften, og hvis det bliver seriøst, så husk at beskytte jer!,” skrev hun, inden hun - meget mor-agtigt - afsluttede med, at der var aftensmad i køleskabet.

Foto: Reddit

På noten havde hun vedhæftet et kondom, sådan at hun var sikker på, at sønnen fuglte hendes råd. Hun lavede dog en fatal fejl.

Det var ikke så smart

Hun valgte nemlig at sætte kondomet fast med tegnestifter, som hun placerede midt i den lille pakke. Dermed blev kondomet hullet, og så mistede det jo sin effekt. Billedet, der er blevet delt på Reddit for år tilbage, bliver stadig kommenteret og delt i stor stil på det sociale medie.

Læs også

Disse rejser er revet væk i efterårsferien

 

 

 

Dagens Gossip