Mor har ikke vasket sine børns hår i flere år - Slår i stedet æg ud i hovedbunden

Privatfoto

Lucy skiftede for flere år siden shampoo og andre hårprodukter ud med æg og andre ting fra køkkenet.

Lucy Aitken Read har ikke brugt shampoo i flere år. Istedet slår hun et æg ud eller hælder vineddike i håret hver tiende dag.

Datteren Ramonas hår blev vasket med shampoo i et par måneder, efter hun blev født, mens Juno aldrig har haft shampoo i håret.

Læs også

Sofie Linde om MeToo-historie: Jeg har begået en fejl

"Folk har kaldt mig ‘beskidte ko’ og det, der er værre, men jeg prøver at ryste det negative af mig,"siger Lucy Aitken Read til Mirror.

"For hver negative kommentar, får jeg så mange positive, der siger, de er glade for, at de også droppede shampoo," siger moderen.

Det hele begyndte i 2012, da Lucy Aitken Read læste en artikel om alle de potentielt skadelige kemikalier, kvinder putter i deres hår.

"Jeg troede, jeg brugte økologisk, sunde shampoo, men da jeg gik ovenpå og læste på mine flasker gik det op for mig, at de indeholdt allemulige syntetiske kemikalier, jeg aldrig havde hørt om," siger hun.

"Min første datter Ramona var kun et par måneder gammel, og når jeg kiggede på hende virkede hun så lille og sårbar. Det gjorde mig endnu mere fast besluttet på ikke at bruge kemikalier mere."

Lucy Aitken Read oplever, at hendes hår er bleve tykkere, sundere og silkeblødt, efter hun droppede shampoo. I starten lugtede det ikke så godt, men det holdt op efter en måneds tid.

I dag skyller hun håret med vand to gange om ugen og bruger ting fra køkkenet hver tiende dag, f.eks. æg, natron, æblecider- og vineddike eller urter.

Desuden børster hun håret med en børste af vildsvinehår, der får fedtet fra hovedbunden ud i hårstråene og gør dem sunde og skinnende.

Læs også

Nye informationer om Chris Anker Sørensens tragiske dødsulykke

 

Dagens Gossip