Politi undskylder: Mor hørte først om sønnens død, da folk spurgte om hans begravelse

Foto: Google Maps

En mor fandt først ud af, at hendes søn var død, da nogen sendte hende en sms for at kondolere hende to dage efter, at det var sket.

Om morgenen den 1. november 2021 blev Robert Lee Wareing opdaget af to af sine venner i en lejlighed i West Cliff i Preston, Lancashire, hvor han døde i sin søvn.

En autopsi, der fandt sted den tirsdag 26. april, viste ikke kun dødsårsagen, men at hans mor ikke øjeblikkelig blev informeret om sin søns forsvinden.

Læs også

Grundet udvikling i coronasmitte: Sundhedsstyrelsen melder ud om restriktioner

Ernie Cottam og Rollo Seagal, de to venner, der havde været sammen med Wareing den aften, forklarede, at Wareing var faldet i søvn omkring kl. 5.00 om morgenen.

Da vennerne hørte ham stoppe med at snorke omkring kl. 9.30, valgte de at undersøge, om han havde det fint, men de opdagede i stedet, at hans vejrtrækning var besværet.

Wareing viste sig blå, og så opdagede de, at han ikke længere trak vejret.

Det skriver LancsLive.

Foto: Google Maps

Ifølge toksikologiske tests, der blev foretaget efter dødsfadet, kunne man konstatere, at Wareing havde dødelige niveauer af heroin, kokain og pregabalin - et lægemiddel til behandling af epilepsi og angst - i sit blod.

De beroligende virkninger af stofferne blev forstærket af, at Wareing tog både heroin og kokain.

"Robert Lee Wareing blev fundet død den 1. november 2021 i lejlighed 5, 27 West Cliff, Preston. Wareings død blev konstateret som følge af ethanolforgiftning i kombination med ulovlige stoffer."

Politiet i Greater Manchester har undskyldt over for Wareings mor for den måde, hvorpå hun fik kendskab til sin søns død.

Det var meningen, at en betjent skulle besøge hende, men to dage senere var hun stadig ikke blevet informeret.

"Jeg kan kun undskylde helhjertet for den måde, hvorpå du fik kendskab til dødsfaldet, det var meningen, at du skulle besøges af en betjent, men desværre blev du ikke besøgt af politiet i Greater Manchester," udtaler kriminalinspektør Chris Wellard.

Wareings mor accepterede undskyldningen, men hun var naturligvis chokeret over kun at have fået besked om sin søns død via en SMS.

"Det gør mig ondt at høre om Robert," lød det i sms-beskeden.

Læs også

Læge afslører: 6 grunde til at du ikke har haft corona

 

Dagens Gossip