Mor med tre jobs betaler datterens designer-garderobe: - Jeg kan ikke sige nej

En tur gennem 15-årige Lauren Walshs garderobe vil gøre de fleste voksne kvinder grønne af misundelse. Rækken af sko på gulvet er lang, og skabene er proppede med tøj og tasker. Fælles for tingene er, at det primært er ubrugte designer-varer. Det skriver den engelske avis Daily Mail.

- Jeg tiggede min mor om at få et par Hunter-gummistøvler og sagde, at jeg ville bruge dem hele tiden. De var ret dyre, men jeg har ikke brugt dem så meget som en gang, fortæller Lauren Walsh fra Morecambe i det nordvestlige England til Daily Mail.

LÆS OGSÅ: 10 ting, som IKKE gør dig lykkelig

Den 15-årige shoppelystne pige bruger ca. 5.500 kroner om måneden på at købe designertøj og -sko. Pengene kommer fra hendes mor, Jackie, der arbejder til en timeløn på 63 kroner, men for at dække datterens forbrug har hun måttet tage to ekstra job - det ene er et rengøringsjob til mindsteløn.

- Jeg er blød overfor pigerne, forklarer Jackie, der også har en yngre datter ved navn Rachel, til Daily Mail og fortsætter:

- Jeg ved godt, at jeg er blød, og selv mine venner siger: Sig nej til dem, Jackie! Men jeg kan ikke.   

Lauren selv er skamløs om hendes store pengeforbrug på morens regning, og med et smil beskriver hun sig selv som forkælet.

LÆS OGSÅ: Ikke af de grunde du tror: Derfor bliver du afvist af dine venner, når de bliver forældre

- Jeg tror mine venner vil beskrive mig som forkælet, og jeg er ikke uenig med dem, fordi jeg ved, at jeg er det, siger Lauren grinende til Daily Mail.

Jackie, der har finans-filosofien, at man skal bruge pengene, hvis man har dem, er på jagt efter et fjerde job. Hun synes, det er det hele værd, fordi Lauren bliver glad, når hun får lov at købe tøj og sko.

- Lauren bliver helt anderledes, når vi er ude at shoppe. Hun er så fuld af energi, og vi har det godt og griner og joker. Det giver hende et løft for en kort stund, tror jeg, forklarer Jackie til Daily Mail.

Ni ud af ti gange får Lauren det, hun vil have, indrømmer hendes mor, der godt ved, at datteren har hende i sin hule hånd. Men Lauren har selv en ide om, hvorfor hun shopper amok.  

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Jeg føler mig presset, når jeg ser folk i magasiner. De ser normale ud, men de er rigtig smukke, og de går i nyt tøj, så du tænker, åh hvis jeg går i det samme, vil jeg også se rigtig godt ud, siger Lauren.  

Egentlig har Lauren en avisrute, men hendes mor tager halvdelen af turen og hjælper også datteren med den sidste halvdel ved at køre hende rundt i bil. Lauren forklarer, at hun sætter pris på hjælpen, da aviserne kan være rigtig tunge, og hvis hendes mor ikke hjalp, ville hun ikke have jobbet endnu. Det er Lauren, der får alle pengene for tjansen.

Mor og datter kan opleves i programmet "The 12 Year Old Shopaholic and Other Big Spending Kids" i after kl. 22.30 på Channel 5.

Se billeder af Lauren og Jackie: