Mor skal ud at flyve med sin baby - da hun sætter sig i flyet, panikker hun

19/09/2023 11:06

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Alle glemmer ting, men det er de færreste, der glemmer deres spædbørn i en lufthavn.

Mest læste i dag

Sidste weekend var en mor på et Saudia Airlines-fly på vej fra Jeddah, Saudi-Arabien, til Kuala Lumpur, Malaysia. Efter at flyet var lettet, informerede hun febrilsk besætningen om, at hun havde glemt sin baby på boardingområdet i King Abdulaziz International Airport.

Ifølge Newsweek efterlod denne mor sin baby i boardingområdet i en lufthavn. Hun steg på flyet, satte sig igennem takeoff og indså først der, at hendes baby var forsvundet.

Heldigvis var piloten i stand til at træffe foranstaltninger til at vende flyet.

En YouTube-video fangede luftkontroloperatørens samtale med den saudiske pilot, og videoen er gået viralt, men efterfølgende er videoen blevet slettet fra Youtube.

"Dette fly anmoder om at komme tilbage... en passager glemte sin baby i venteområdet, den stakkels ting," fortsatte piloten.

Lufttrafikpersonalet bad piloten om at bekræfte historien. De kunne nok ikke tro deres ører.

"Vi fortalte dig, at en passager efterlod sin baby i terminalen og nægtede at fortsætte flyvningen," bekræftede piloten.

Med returrejsen godkendt, vendte flyet med succes og landede lige tilbage i King Abdulaziz International Airport - sandsynligvis til irritation for mange passagerer om bord.

Detaljerne om, hvordan og hvorfor denne mor glemte sin baby, er ikke blevet afsløret, hvilket efterlader folk til at udfylde de tomme felter i denne temmelig forvirrende historie.