Aggressiv efterladt hund bliver reddet: Kort tid efter, tager tingene en uventet drejning

19/09/2023 09:26

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Hun sad der alene og forladt. Ingen vidste, hvor hun kom fra. Men én ting var sikkert: Hunden var meget aggressiv, da hendes redningsfolk fra Stray Rescue of St. Louis forsøgte at hjælpe hende.

Mest læste i dag

I denne uge offentliggjorde dyreinternatet i St. Louis, Missouri, en video af hunden på Facebook . Det viser en del af redningsaktionen, men også hvad der skete timer senere. Endnu et omfattende indlæg med talrige billeder fulgte.

Derfor blev dyrerettighedsaktivisterne ringet op af en kvinde, der opdagede den firbenede ven siddende på sin veranda.

"Hun sagde, at hun troede, at han var såret, fordi han ikke ville rejse sig, og hun var for bange til at nærme sig ham selv, fordi hunden kunne dreje hans hoved meget hurtigt," forklarede Natalie Thomson fra Stray Rescue of St. Louis, taler til Newsweek.

De måtte væbne sig med tålmodighed.

"Hver gang vi kom tættere på, syntes hun at blive blødere (...). Med lidt babysnak vidste hun, at hun var i sikkerhed. Hun kravlede ind i skødet på en af ​​vores frivillige og faldt i søvn, og det øjeblik var sådan. smuk og trist," sagde Thompson.

Efter et par timer i krisecentret var Babbit, som hun nu blev kaldt, fuldstændig forandret. "Alt, hun ønskede, var venlighed, og ikke at have haft det indtil nu knuser vores hjerter," tilføjede pelsvennen.

Da dyreinternatet var overfyldt, blev Babbit hurtigt placeret hos en plejefamilie, som også havde deres egen hund. Der blomstrede hun endelig.

"Hunde beder ikke om meget og giver dig så meget kærlighed og loyalitet til gengæld," konkluderede Thompson.

Herunder kan du se en video af redningen og den nye familie.