Mor til tre børn afslører: Det bruger familien i stedet for toiletpapir

foto: Privat

I stedet for toiletpapir har familien taget noget helt andet i brug.

YouTube-brugeren Amber Allen, der driver kanalen "The Fairly Local Family", fortæller, at hun besluttede at undersøge alternativer til toiletpapir efter at have indset, at hun "bogstaveligt talt smed penge ud i toilettet".

I YouTube-videoen fra 2020 forklarer hun, at nul-affaldsfamilien ikke havde brugt toiletpapir i tre år af flere grunde, hvoraf den ene var omkostningerne.

Læs også

Elever advarede læreren om skræmmende fund i klassekammerats skrivebord

Hun fortæller, at de i stedet for toiletpapir valgte at bruge klude.

"Toiletpapiret blev droppet, fordi vi skulle ud af en gæld på 70.000 dollars (488.000 kroner, red)."

"Jeg indså senere, at vi i stedet for toiletpapir kunne bruge noget, der mere miljøvenligt og økonomisk."

"Jeg kunne bare ikke forstå, hvorfor vi brugte det."

foto: Privat

Amber begyndte da at undersøge alternativer og faldt over ideen om at bruge klude, men hun valgte at blive endnu mere kreativ og i stedet lave sine egne ud af gammelt tøj fra skraldespanden.

Hun fandt dog hurtigt ud af, at de ikke holdt særlig længe, hvorfor hun i stedet endte med at investere i nogle brugte lagner, som hun siger gør et meget bedre stykke arbejde.

Selv om Amber og familien ikke selv bruger det, fortæller hun, at de fortsat opbevarer de traditionelle toiletruller til gæster, der besøger deres hjem - efter tidligere at have indført en regel om "BYOR" (bring din egen rulle).

I de tre år, siden familien droppede toiletpapiret, skulle familien ifølge Amber have sparet mellem 8.000 og 14.000 kroner.

Hvis du har fået lyst til at kaste dig ud i noget lignende, anbefaler Amber kraftigt, at du vasker dem separat fra resten af vasketøjet.

Hun kommer hertil med en advarende fortælling om dengang hendes bedre halvdel "begik den fejl at vaske brugte klude sammen med tøjet", og at der "ikke var nogen vej tilbage".

Amber advarede også om, at det kan være tidskrævende i forhold til toiletpapir, og hun indrømmer da også slutteligt, at hun og hendes familie efter tre år var "lidt trætte af det".

Hun ønsker dog at fortsætte trods det ekstra arbejde, der er forbundet med det.

Læs også

SSI melder ud: Høj risiko for smitte med abekopper blandt denne gruppe danskere

 

 

Dagens Gossip