Mor tog i skole forklædt som sin 13-årige datter for at udføre eksperiment - Men så blev hun anholdt

Foto: Youtube

Hovedpersonen udgav sig for at være sin datter, da hun ønskede at udføre det, som hun selv betegner som "et socialt eksperiment", hvilket dog i stedet endte med, at hun blev anholdt.

Nyheden, der tager sit udspring fra El Paso, om den 30-årige kvinde, der udgav sig for at være sin datter, har trukket mange overskrifter, efter hun forklarede, hvorfor hun valgte at forklæde sig som sin datter. 

Hun begrunder det med, at hun ville udføre et "socialt eksperiment". 

Det skriver Insider.

Læs også

DR dropper TV-avis

Hun argumenterer dermed for, at hun havde en årsag til at udføre eksperimentet, som i stedet endte med, at hun blev arresteret. 

Der kan dog argumenteres for, at Casey Garcia fik vist noget med sit eksperiment, eftersom hun - iført sneakers, cowboybukser og en hoodie, forklædt som sin datter - formåede at tilbringe det meste af dagen med at sidde med til timerne. Her er det dog værd at notere, at det er obligatorisk at bære mundbind, som kan bruges til at dække en stor del af ansigtet, hvilket naturligvis har bevirket, at det har været sværere for lærere og vagterne at se, hvem der gemte sig bag masken.

Foto: Politiet i El Paso

Casey Garcia var dermed iført det rigtige kluns, ligesom hun bar sit mundbind, hvorfor hun stille og roligt kunne sidde med til sin datters undervisning i løbet af dagen, eftersom ingen lagde mærke til, at det ikke var et barn, der var bag masken. 

Hun har efterfølgende fortalt, at hun valgte at udføre eksperimentet af én grund. 

"Jeg fortæller jer, at sikkerheden på vores skoler er for dårlig. Det var det, jeg prøvede at bevise," kommer det fra Casey Garcia i en YouTube-video, som hun har delt flere af, hvor hun knytter nogle ord til episoden. 

"Jeg forsøger bare at forhindre endnu et masseskyderi, og det burde aldrig være kommet hertil."

Foto: YouTube

Som følge af hendes eksperiment, skulle Casey Garcia, ifølge CBS12 News, være blevet sigtet for at trænge ind på området uden tilladelse samt for at have manipuleret med dokumenter. 

Casey Garcia havde ofte sin telefon fremme, da hun løbende filmede, hvordan hun ubesværet kunne snige sig forbi sikkerhedsvagterne, ligesom man også kan se, at hun hilser på skoleinspektøren. 

"Ligner jeg en elev fra 7. klasse? Nej? Cool. Fantastisk," siger Casey Garcia ironisk i ovenstående video. 

"Jeg har været her hele dagen, ansigt til ansigt med lærerne."

Hun indrømmer dog også, at netop fordi, hun ofte havde sin telefon fremme for at filme, at hun var bange for, at hun ville blive opdaget og dermed komme i fedtefadet.

"Skolen var så bekymret over, at jeg havde min telefon fremme, at de ikke engang opdagede, hvem jeg var," siger Casey Garcia.

Casey Garcia formåede at snyde hele skolen frem til syvende time, hvorefter hun blev opdaget og efterfølgende anholdt.

Læs også

Nonne anklaget: Stjal 5,3 millioner til gambling fra katolsk skole