Mormor redder 'kat' fra gaden: Barnebarnet knækker sammen af grin, da han ser, hvad hun har 'reddet'

Skrevet af Henrik R

05/11/2023
Foto: Privat
Foto: Privat
Erics mormor havde reddet en herreløs kat fra gaden. Eller det troede hun i hvert fald. Det viste sig nemlig at være noget helt andet.

Mest læste i dag

Da Eric Hartleins mormor fortalte ham, at hun havde taget en herreløs kat med hjem, var det bestemt intet nyt. Det havde hun nemlig gjort et utal af gange før, og derfor var det ikke noget, der overraskede ham.

Flere gange tidligere havde hans mormor nemlig sig fra sin godhjertede side, ved at give herreløse katte et sted at sove, og et sted, hvor de kunne få mad og drikke. Det skriver mediet The Dodo.

En dag besluttede Eric sig for, at han ville lægge vejen forbi sin mormors hus for at sige hej. Her blev han dog mødt af noget anderledes og chokerende syn.

Her gik det nemlig op for ham, at en af de herreløse katte, som hans mormor havde reddet fra gaden, faktisk slet ikke var en kat.

Eric fik nemlig øje på en stor pungrotte, der lå i sin egen seng blandt de andre katte. Og det mest besynderlige var, at det ikke skyldtes, at den selv havde sneget sig ind.

Foto: Facebook

Eric var ellers sikker på, at det var lykkedes for pungrotten at snige sig ubemærket ind i hjemmet. Derfor besluttede han sig naturligvis også for at fortælle sin mormor om opdagelsen.

Her fik han dog den store overraskelse, at det faktisk slet ikke var sådan, det hang sammen. Derimod fortalte hans mormor til ham, at 'katten' faktisk havde boet i hjørnet i et stykke tid. Og ikke nok med det, så havde hun også givet den navnet Tete.

Det fik ganske enkelt Eric til at knække sammen af grin, og stille og roligt gik det også op for hans mormor, at hendes barnebarn havde ret i, at det faktisk ikke var en kat.

Det fik Eric til at pege på den smalle hale og den spidse næse. Stille og roligt begynder det også at gå op for Erics mormor, at det faktisk er en pungrotte, der er tale om. Alligevel er hun dog ikke helt færdig med at overraske sit barnebarn.

Foto: Facebook

Efter at have kigget på pungrotten i et stykke tid, valgte hun nemlig at smile til sit barnebarn, for derefter at sige:

"Nå! Han har ikke generet mig endnu, så jeg har det okay med, at han er her," siger hun.

Det var endda ikke kun Erics mormor, der valgte at acceptere, at pungrotten kunne blive. Det gjorde de andre katte også, som ikke havde noget problem med at sove sammen med pungrotten, der altså fik navnet Tete.