Brudgommen afbrød pludselig ceremoni efter at have hvisket i brudens øre - Hvad han så gjorde, efterlod gæsterne med tårefyldte øjne

03/11/2023 11:24

Kamille Isaksen

Udland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Se videoen i bunden af artiklen, hvor brudgommen formår at røre alle tilstedeværende i kirken.

Mest læste i dag

Bryllupper er en højtidelig lejlighed, hvor kærligheden fejres i et smukt arrangement. Dog er det ikke altid, at alt går, som det skal, og nogle gange efterlades gæsterne derfor chokerede. 

Men nogle gange overrasker brudeparret med noget ekstraordinært, der varmer alles hjerter. Sådan var det for et dette brudepar, hvor brudgommen havde besluttet sig for at give sin kommende kone et minde, hun aldrig ville glemme. 

Hele kirken var fyldt med forventning og kærlighed, da brudeparret stod klar til at udveksle deres løfter oppe ved alteret.

Imidlertid blev nervøsiteten for bruden intensiveret, da brudgommen pludselig hviskede noget hemmeligt i hendes øre og herefter forlod hende ved alteret. 

Hendes forvirring var tydelig, men det viste sig at være begyndelsen på en hjertevarm overraskelse.

Han begav sig mod et klaver, satte sig og begyndte at spille en melodi. Det var Tommy Nilssons "Öppna din dörr". 

I det øjeblik bruden hørte tonerne, rammes hun af følelser, og tårer fyldte hendes øjne. Hele kirken delte øjeblikket og oplevede den magi, der opstår, når kærlighed udtrykkes gennem musik.

Den spontane gestus fra brudgommen, der spillede brudens yndlingssang, skabte et uforglemmeligt øjeblik for alle til stede og gjorde brylluppet endnu mere mindeværdigt. 

Se videoen nedenfor: