Mystisk skilt i lille by: '3 personer bortført af rumvæsener på en uge'

Foto: Sean Rayment

Borgerne i en mindre engelsk by, fortæller at der i øjeblikket foregår mærkelige ting i området, og flere mener, at rumvæsener står bag.

Byen Sedgley befinder sig i West Midlands, og dens borgere befinder sig lige nu, midt i en underlig sag, der har skabt stor undren, efter at et mystisk skilt, med en endnu mere mystisk besked, blev fundet i en skov, tæt på den lille by.

Det mystiske skilt, der pludselig var placeret i den nærtliggende skov, hævder, at intet mindre end tre mennesker, er blevet bortført af rumvæsener i løbet af den sidste uge.

Læs også

Mand hævder at være blevet slugt af en hval: Eksperter tvivler

Skiltet er besynderligt nok i sig selv, og efter den første mystiske besked, er der ligeledes rettet en kritik mod byrådet, fordi de ikke har stoppet, eller gjort noget ved bortførelserne.

Det store skilt med sort skrift lyder: ”3 rumvæsen-bortførelser her på en uge. Hvornår vil byrådet gøre noget? ”

UFO-troende og Sci-fi entusiastier mener, at amtet ligger i hjertet af rumvæsensaktiviteter i Storbritannien. Der er rapporteret om snesevis af UFO-observationer i området i de senere år, og der er oprettet hjemmesider, så offentligheden kan udpege steder med udenjordiske aktiviteter.

Daily Star beretter om en kvinde ved navn Lisa, der på en hjemmeside har beskrevet sin egen oplevelse, med mærkelige fænomener i området.

”Min umiddelbare tanke var, at det lignede et fly i brand, men det var det klart ikke,” - skriver hun og fortsætter:

”Det bevægede sig alt for hurtigt til at være et fly - vi bor tæt på flyvebanen, så vi er vant til at se fly. Jeg så det sandsynligvis kun i et par sekunder og så, da det rejste over himlen, ikke ned, reduceret i størrelse og derefter forsvandt. ”

Hun var overbevist om, at det mystiske fly var et bevis på liv fra andre planeter, og hun er ikke ene, om sådanne oplevelser.

Amatørastronom Adam, havde indstillet sit teleskop på Jupiter, for at følge en satellits spor over himlen og så noget, som han aldrig havde set i løbet af sine 18 år som interesseret.

Han skrev: ”Pludselig fløj et hvidt lys over himlen i en hastighed, jeg aldrig har set før i nogen menneskeskabt teknologi. Jeg hørte ikke et boom som forventet med en sådan hastighed, bare en svag brummen,” - skriver han og tilføjer:

"Det var ingen meteor - det var også meget lavt på himlen, og lyset var meget stærkt. Jeg så det i tre sekunder, før det havde rejst over hele himlen og ude af syne."

Adam er overbevist om, at han havde været vidne til udenjordisk liv, men aldrig fortalte det til nogen af ​​frygt for, at han ikke ville blive troet.

En anden UFO-seer var vidne til, hvad han mente var rumvæsen-aktiviteter fra hans lejlighed på 16. etage i byen Birmingham.

Scott skrev på: ”Der var et kæmpe lys på himlen. Det var på størrelse med en fuldmåne, der bevæger sig langsomt mod Wolverhampton. Den var lysegul i farve og næsten perfekt rund. ”

 

Læs også

Viral trend: 'Modermærker afslører dine dødsfald i tidligere liv'

Der er altså en del mennesker, som føler sig overbevist om, at der foregår noget usædvanligt i West Midlands. Det forklarer dog stadig ikke det mystiske skilt, som ingen endnu har taget ansvar for. 

 

Desuden, er der heller ikke blevet meldt om savnede personer, på trods af skiltets påstand om tre bortførelser.

 

 

Dagens Gossip