Nægtede at lade sig vaccinere: Så skete det værst tænkelige

Foto: Shutterstock.com

Et nej tak til coronavaccine kom en 42-årig mand til at fortryde i stor stil.

En rask og rask 42-årig far med en stor kærlighed til klatring og bodybuilding sendte en besked til sin tvillingesøster, hvor han blandt andet skrev “lad dem ikke give op på mig” kort før han døde efter at have været blevet testet positiv for coronavirus.

John Eyers, der arbejede som byggeekspert fra Southport, Merseyside, havde besteget de walisiske bjerge og været på vild camping en måned før sin død i juli, som kom præcis fire uger efter, at han blev testet positiv for corona.

Læs også

DMI: Sne på vej over hele landet

Hans tvillingesøster Jenny McCann fra London siger til Daily Mail, at han var den, sundeste og mest fitte person, hun kendte og havde troet, at han kun ville have et mildt sygdomsforløb, hvis han fik coronavirus. 

Hun tilføjede også, at John Eyers havde en stor tro på sin egen udødelighed over for coronavirus.

Jenny McCann sagde, at John Eyers havde "ingen underliggende helbredstilstand", men sagde også, at han havde astma.

Inden han gik i respirator på hospitalet, fortalte John Eyers hospitalets personale, at han ville ønske, han var blevet vaccineret - og døde kort tid efter på intensiv afdeling efter at have lidt af en infektion og organsvigt.

John Eyers. Foto: Privat

Han efterlader sig en datter, som er 19 år gammel.

Under indlæggelsen blev Johns tilstand gradvist forværret, og endte altså med at dø til sidst. John var blandt venner meget vellidt, og omtales blandt andet som:

"John var helt sikkert én ud af en million, en sand gentleman og vil virkelig blive savnet af så mange. Mine tanker går til hele hans familie og hans venner.”

John Eyers arbejdede som seniorleder og teknisk specifikationsprofessionel inden for byggebranchen hos den kemiske fremstillingsvirksomhed Kerakoll.

Læs også

Mormor skal møde sit nyfødte barnebarn: Så opdager hun, at datteren har holdt noget skjult