Natasha kommer tilbage til sin cykel og opdager pludselig seddel: Da hun læste den, stivnede hun

17/11/2023 11:48

Emil Martesen

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Da hun få sekunder senere læste sedlen, stivnede hun.

Mest læste i dag

I Sydney har en kvinde ved navn Natasha Usmar sat fokus på parkering af cykler i byområder og lokale råds politikker.

Natasha, som bor på en båd og er afhængig af sin cykel til transport, blev overrasket over at finde en beslaglæggelsesmeddelelse fra North Sydney Council fastgjort til sin cykel, som var bundet til et hegn ved Folly Point i Cammeray i Australien.

Meddelelsen advarede om, at rådet ville tage besiddelse af cyklen, hvis den ikke blev fjernet inden for et par uger.

Det skriver news.com.au.

Natascha, som ikke ejer en bil, bruger sin cykel til korte ture til supermarkedet eller caféen og efterlader ofte sin cykel bundet i længere perioder. Hun valgte stedet ved Folly Point, fordi det var ude af vejen og ikke forstyrrede bilparkering eller trafik.

Men det faldt alligevel ikke i god jord hos North Sydney Council.

Rådets reaktion efterlod hende nemlig med en følelse af, at cykling som transportmiddel blev modarbejdet.

Det løfter hun sløret for i en TikTok-video, der i skrivende stund har fået over 180.000 visninger, hvor hun ikke lagde skjul på sin frustration og påpegede manglen på cykelparkeringsfaciliteter i området samt ironien i, at en bil ulovligt parkerede på samme sted, hvor hendes cykel blev betragtet som et problem.

Og da hun kontaktede rådet, informerede de hende om, at det ikke var tilladt at binde en cykel til noget rådsejendom, og foreslog alternative parkeringssteder, som var upraktisk langt fra hendes hjem.

Som svar på Natascha Usmars bekymringer udtalte North Sydney Council, at tre cykler ved Folly Point blev udstedt beslaglæggelsesmeddelelser efter at have været observeret i 28 dage. De nævnte også, at de planlægger at installere cykelringparkering ved Folly Point i de kommende uger.

Denne hændelse fremhæver de udfordringer, cyklister står overfor i byområder, især med hensyn til at finde sikker og lovlig parkering til deres cykler.