Norsk supermarked deler 'fingertrick' der får din kone til at elske dig endnu højere denne sommer

Skrevet af Henrik R

3 uger siden

|

19/05/2024
Udland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Når du tænker på Kiwi, så tænker ud formentlig på en frugt, men det er også en supermarkedskæde, der i en årrække kunne handles ind i i Danmark.

Dagens topnyheder

Kiwi er dog mere end bare et supermarked, hvert fald når man lægger vejen forbi deres hjemmeside eller tilfældigt støder på dem i eksempelvis Googles nyhedsfeed.

Det gjorde vores norske søsterside, og de kunne ikke lade være med at dele det muntre tip med os.

Ligesom den norske redaktion, blev vi her på Dagens.dk overrasket over at se et opslag fra Kiwi, der deler et helt særligt finger-trick. Et trick som din kone uden tvivl kommer til at værdsætte dig for, særligt hvis hun er glad for kød.

Ja ja, vi er med på, at det lyder et smule frækt, men det er det langt fra.

Lækkert og saftigt er det til gengæld, og det hjælper dig til at sikre den helt rette smag og konsistens.

Kiwi har nemlig delt en guide, hvor du blot kan bruge din finger til at mærke, om kødet har fået præcis det, som det skal, når det ligger der på grillen og bliver grillet.

Det kan nemlig være svært at vurdere, hvornår kød egentlig har fået nok, og hvis du gerne vil have det mediumstegt, så er det da træls, at det pludselig er blevet gennemstegt.

Med Kiwis lille 'fingertrick' kan du sikre dig, at du bliver sæsonens helt store grillmester, og som tidligere nævnt, hvis din kone er glad for kød, så kommer hun til at elske dig endnu mere denne sommer, hvis du mestre Kiwi's 'fingertrick'

Se tricket herunder:

Foto: Kiwi

Hvis du er i tvivl om, hvordan tricket fungerer, så skal du blot gøre som på billedet. Mærk på området med en finger.

Hvis dit kød føles på samme måde, som eksempelvis det første billede, så er kødet stadigvæk råt. Føles det i stedet som på det sidste billede, så er det gennemstegt.