Nu må det holde - Pyjamassæt til dig og din hund

Foto:Shutterstock.com

Nogle ting er simpelthen for bizarre til at lade sig gå hen, og nu er det muligt at lege best-buddies med sin bedste ven. En ny trend betyder, at hele familien inklusiv hunden (og katten) kan klæde sig ud i matchende pyjamassæt.

Der kan være noget virkelig hyggeligt over, at man har matchende pyjamas på, og især i julen er det populært at gå rundt i de samme grimme julestrik fra butikkerne. En ny trend er dog ved at sprede sig, og den gør det muligt for dig at få din bedste firbenede ven med i juleuniformen.

Mærket Pajamagram har nemlig tænkt ud af buksen, og i stedet for udelukkende at lave matchende pyjamassæt til familien, så er det også muligt at inkluderer menneskets bedste ven. Pajamagram har nemlig sørget for, at der i hver af deres familiepakker også er et helt unikt pyjamassæt til hunden, så du matche fuldstændig med din allerbedste ven.

Herunder kan du tage et kig nogle af de pyjamassæt der findes hos forhandleren Amazon, hvor det gør det muligt at ligne sit bedste behårede familiemedlem (Nej, det er ikke din Tante, vi mener)

1. Det hyggelige nattøj

Det giver anledning til at hoppe under dynen med en kop varm kakao, eller læne sig tilbage i stolen foran fjernsynet til en god film. Lille hvide Fido skal der også være plads til, og han kan jo passende indtage en plads på tæppet foran pejsen, mens du ligger med din matchende hund i skøddet.

Foto: Amazon.co.uk

2. Skovhugger familien

Hej ho. Hej ho. Består familien af naturelskere, så er det måske lige præcis det her skovhuggersæt, der passer godt til familien. Rollo kan bidrage til træfældningen ved at bide lidt i barken, og så kan hunden løbet rundt og jagte små dyr (Man kan ikke genbruge en joke?)

Foto: Amazon.co.uk

3. "Street-familien"

Hvis familien gerne vil være street, men samtidig vise, at de går op i miljøet, så er det her "Chill-out" sæt med den søde isbjørn lige sagen. Det ingyder en vis respekt fra folk, hvis hele familien inklusiv vovse tropper op i det fede "Chill-out" sæt.

Foto: Amazon.co.uk

4. Det casualle med et hint af Peter Plys

Det fjerde sæt er formentlig det mest casuelle af dem alle sammen, og hvis du har en Golden Retriewer som på billedet, så er der stor sandsynlighed for, at den vil minde lidt om Peter Plys.

Du vinder ikke mange point i supermarkedet med dette sæt, men til gengæld scorer du top-point på afslapningsstilen.

Foto: Amazon.co.uk

5. En vaskeægte minion

Har du altid drømt om at være en minion, sammen med din behårede ven på fireben, så er det med at gå amok i dette lækre sæt. Her kan du føle dig som Bob, Kevin eller Stuart, og så kan det være, at din hun har lyst til at lege Gru.

Foto: Amazon.co.uk

7. Ho ho ho. Katten kan også være med

Hvis julestemningen i familien breder sig til mere end blot hunden, så er der med dette outfit også mulighed for at gøre katten til en del af tosserierne.

Foto: Amazon.co.uk

Hvis du overraskende nok stadig er fristet til at iføre dig selv og din hund i et af overstående sæt, så koster et enkelt sæt i omegnen af 100 kroner. Du skal dermed af med små 200 kroner, hvis både dig og Rollo skal klædes ud, og mon ikke han hellere vil forkæles med lidt ekstra godter i stedet for at ligne julemandens tykke lille hjælper?

Læs også

Velstillede ødelægger jul for fattige børn – Ikke længere noget ønsketræ

 

 

Dagens Gossip