Ny kassemedarbejder fik udleveret forkert Lottokupon til kunde: Det endte med at ændre liv

Skrevet af Nicolai Steinicke

19/09/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En fejl fra kassemedarbejder fik ændret en mands liv.

Mest læste i dag

Manden handlede regelmæssigt i butikken, og var kendt blandt medarbejderne. Men en dag var der en ny medarbejder på arbejde.

En mand ramte godt og sandt jackpotten, efter at en medarbejder lavede, hvad der ville blive en af ​​de mest velkomne fejltagelser i hans liv.

Manden, der kommer fra Maryland, USA, endte med at indkassere over hele £450.000 (3,8 millioner danske kroner), efter at den nye kasserer gav ham den forkerte lottokupon.

Den ivrige lotteri-entusiast, som endnu ikke er identificeret, var kendt som fast mand på tankstationen, hvor han købte den samme lodseddel hver eneste gang.

Hans besøg i butikken var så hyppige, at medarbejdere endte med at kende ham og hans klassiske lotto kuponer. Det skriver LADbible.

Det var dog tydeligvis ikke tilfældet for den nye kasserer, efter at de på grund af en tastefejl gav manden en billet til 'Multi-Match' i stedet for hans sædvanlige 'Cash4Life'.

På det tidspunkt forsøgte ekspedienten at annullere og erstatte den forkert afleverede lottokupon, men var ikke i stand til det.

I minde om den heldige sammenblanding fortalte vinderen til KENS5: "Jeg gav ham pengene og sagde: 'Jeg vil købe fem Cash4Life-billetter'.

"Medarbejderen lavede en fejl og gav mig en Multi-Match-billet i stedet for."

Den nye millionær fortsatte: "Jeg tænkte: 'Åh, en ny fyr'. Han var så undskyldende."

Men manden beholdte den forkerte kupon, og det blev hans held.

Nå, tiden skulle snart vise, at kassereren absolut intet havde at undskylde for, efter at manden besluttede at tjekke sin billet på vej til arbejde på Lotteri-mobilappen.

I totalt chok over, hvad han så, skyndte den heldige vinder sig for at bekræfte gyldigheden af ​​gevinsterne.

Hans kone har siden undret sig over den bizarre, men ikke desto mindre hilst nyhederne velkommen.

"Hvis nogen fortjener dette, er det ham," sagde hun. "Han er en hårdtarbejdende mand, en god ægtemand og en god far."