Par flytter i ny lejlighed: Så får de sig en ekstrem klam overraskelse

Foto: TikTok

Parret opdagede godt, at der dryppede vand ned fra loftet på badeværelset, da de flyttede ind. Men det skulle vise sig at blive meget, meget værre.

Der er mange ting, man godt kan frygte, når man flytter i en ny lejlighed. Er naboen mon flink? Er der meget lydt? Holder overboen fest hele tiden? Er det søde mennesker i opgangen? Den slags bekymringer kan godt fylde, men det er nok de færreste, der har frygtet det, som artiklens hovedpersoner blev udsat for, da de rykkede ind i en ny lejlighed.

Læs også

Burger King bruger ‘beskidt’ trick på Facebook: Giver gratis burgere væk

Taylor Kay van Duyn og hendes kæreste havde kun boet i den nye lejlighed et par dage, før det gik helt galt, skriver Daily Star.

Parret havde godt bemærket, at der var nogle utætheder i loftet på badeværelset, og da det gik helt galt, lykkedes det Taylor at fange det ulækre øjeblik på video, som hun efterfølgende har delt på TikTok.  

Så går det helt galt

I videoen kan man se, hvordan loftet på badeværelset er udsat for et massivt pres. Det buler voldsomt, og man kan se, hvordan vandet siver ud af revner i loftet.

Foto: TikTok

Taylor står i gangen og filmer, da der pludselig begynder at komme brunt vand ned fra loftet, og få sekunder efter må loftet lade livet. Det flyder ud med brunt, ildelugtende vand på badeværelset, og man kan se, hvordan hele badeværelset og gangen er fyldt med afføring og andre ‘lækre’ sager fra overboens kloakrør.

Foto: TikTok

Til videoen har Taylor skrevet: “4. Dag i den nye lejlighed - ikke tilfreds.”

Efterfølgende har rigtig mange kommenteret på den voldsomme video, og der er flere, der råder parret til at få kontaktet et forsikringsselskab. Til det svarer Taylor, at ‘de allerede er på sagen.’

Du kan se videoen, hvor det går galt her! 

Læs også

Folk raser over forældrepar: “I sætter jeres babys liv på spil for likes på Instagram”

 

 

 

Dagens Gossip