Folk raser over forældrepar: “I sætter jeres babys liv på spil for likes på Instagram”

Foto: Instagram @richcaseyhumpherys

En specifik episode, som et forældrepar har delt på Instagram, får folk til at reagere.

Det er ikke alle, der synes, at forældreparret har Casey og Mindi Humpherys fra Utah i USA, havde tænkt situationen igennem, da de valgte at lade deres seks måneder gamle baby står på vandski.

Læs også

Tyskland indfører karantæne til danskere

Rich Casey Humpherys var seks måneder og fire dage gammel, da han slog en verdensrekord, som den yngste, der nogensinde har stået på vandski. Det skriver Mirror.

Det valgte forældreparret at dokumentere på Richs’ Instagram med en video, hvor man rigtig nok kunne se den lille gut stå på vandski. For ja, den lille fyr har sin egen Instagram-konto, som forældrene selvfølgelig administrerer. Her dokumeterer de Richs mange oplevelser, som indtil videre har budt på ridetur på en skildpadde, bådture og meget mere. 

Men vandski-videoen har fået mange op i det røde felt, og der er sågar Instagram-brugere, der har beskyldt forældrene for børnemishandling. 

"Det er ikke okay"

I videoen kan man se den lille, smilende baby med redningsvest, der forsigtigt skøjter hen over det krystalklare vand på et board, der er spændt efter en båd. Der er rigtig mange, der synes, at det er en sød video, men der er altså også mange, der synes, at det er en dårlig ide, de to forældre er kommet på. 

En skriver: “Ja, I er en eventyrlysten familie, men der er ikke okay.”

Mens en anden kommenterer, at man også kan gå for langt for likes: “Der er så mange ting, der kan gå galt. Det er ikke sødt at gøre bare for at få likes.”

Det er der flere, der er enige i.

“Det er så farligt og dumt.”

“Han ser bange og usikker ud”

Forældrene forsvarer sig selv

Casey og Mindi Humpherys mener ikke, at de har gjort noget galt. De har haft fokus på at øve med ham hjemme i stuen.

“Han kunne stå selv, der han var tre måneder gammel og kort efter begyndte han at hive sig selv op ved hjælp af møbler,” forklarer forældreparret, og tilføjer, at der altid er en masse forberedelser og sikkerhedsforanstaltninger, de har styr på, før de lader deres lille søn få nye oplevelser til Instagram-feedet.

 

 

 

 

Læs også

Rystede forældre: Fritidsklub insisterer på at sende 42 børn afsted til Lalandia

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip