Passagerer i chok efter 63-årig forblødte ombord på flyet: 'Blodet væltede ud af mund og næse'

Skrevet af Mathias Busekist

11/02/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Torsdag aften afgik en mand ved døden under sin rejse fra Bangkok til München.

Mest læste i dag

Et sandt drama fandt sted på et Lufthansa-fly fra Bangkok til München torsdag aften, hvor en mand mistede livet.

Og det er siden kommet frem, at der er tale om et dødsfald, som måske kunne være blevet forhindret.

Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge Bild startede den skræmmende hændelse allerede inden de var kommet ombord. Passagererne fortæller nemlig til Bild, at han allerede inden flyet lettede, ’havde koldsved og trak vejret alt for hurtigt'.

Det fortæller blandt andet Martin Missfelder, som over for Bild kan fortælle, at mandens tilstand blot blev værre, efter flyet kom i luften, og at den 63-årige blev ved med at spytte blod ned i en pose.

Til sidst stod det så skidt til, at der stod en 'bølge af blod ud af både næse og mund.'

"Det var rædselsfuldt. Alle skreg," fortæller Martin Missfelder, der også vurderede, at manden må have mistet ’litervis af blod.’

I den forbindelse har mediet også været i kontakt med Karin Missfelder, der er specialsygeplejerske på universitetshospitalet i Zürich, der fortæller, at stewardesserne gik i gang med et 'amatøragtigt genoplivningsforsøg', inden manden blev flyttet væk fra sin plads og frem i flyet.

En halv time senere meddelte kaptajnen, at manden var afgået ved døden. 

Selv om Martin og hans kone var i chok over, hvordan man tillod flyet at lette med den 63-årige i så alvorlig en tilstand, så måtte de atter blive ramt af et chok efter at være landet.

Parret kan nemlig fortælle, at der var absolut ingen, der passede på passagerne, hvorfor de endte med at måtte side i to timer uden plejepersonale