Pedel gjorde sig et hjerteskærende fund da han tog skraldet ud: Hørte skrig fra slidt McDonald's-kasse

21/11/2023 14:10

Kamille Isaksen

Udland
Foto: Noelle's Foster Kittens
Foto: Noelle's Foster Kittens
Hvad der befandt sig i kassen, havde ingen set komme i deres vildeste fantasi.

Mest læste i dag

En vicevært fra Pennsylvania, USA, stod pludselig over for en usædvanlig opdagelse, da han troede, han havde fundet en kasse fra McDonalds med gratis tøj stående ved skraldespandene. 

Dog blev han noget forbavset, da han pludselig hørte små skrig fra kassen. Dette udløste, at viceværten åbnede kassen og gjorde sig et noget chokerende fund. 

Selvom kassen var mærket “Gratis tøj” var det i stedet noget helt andet, som lå og ventede på ham. Kassen gemte nemlig på fire forladte kattekillinger, der desperat skreg om hjælp.

Påskriften "gratis tøj" på kassen viste sig at være en vildledning. Da viceværten opdagede de små katte, skyndte han sig straks at tilkalde Noelle Blanchard fra Noelle's Foster Kittens for at redde dem.

Det skriver The DoDo.

Noelle Blanchard beskrev situationen som alarmerende. De katte, der blev fundet i kassen, var i en forfærdelig tilstand. De var underernærede, dehydrerede og plaget af lopper.

"De var udsultede og dehydrerede og desuden fulde af lopper, men de har det meget bedre nu. Vi gav dem masser af kattemælk, vådfoder og et loppebad," fortæller Noelle Blanchard.

Noelle besluttede sig for at navngive de forladte killinger i overensstemmelse med kassenes oprindelse og gav dem navnene Cheeseburger, French Fry, McNugget og Happy Meal.

Trods deres tragiske start på livet kommer killingerne sig nu og er på vej til bedring. Når de er helt sunde, begynder missionen for at finde dem nye og kærlige familier, der vil adoptere dem.

Se Facebookopslaget her: