Piger lavede en chokerende søgning på internettet før drabet på 12-årige Luise

24/03/2023 12:04

Henrik R

Udland
Foto: Shutterstock.com / Politi
Foto: Shutterstock.com / Politi
Det er nu kommet frem, at de to piger der tog livet af den 12-årige Luise, havde lavet en chokerende søgning på nettet inde.

Mest læste i dag

Dagen efter begravelsen af 12-årige Luise fra Freudenberg i Siegerland kom der nye chokerende oplysninger om hændelsen frem. Det tyske medie FOCUS online skriver, at ifølge velinformerede kilder, skulle den 13-årige og 12-årige pige have planlagt mordet på deres skolekammerat i forvejen.

Ifølge FOCUS online havde en af de to tilstående gerningspiger inden det dødelige knivangreb Googlet, hvad den kriminelle lavalder er i Tyskland. Relevante informationer blev fundet af efterforskere under en ransagning hos den 12-årige skolekammerat til Luise.

Ifølge straffeloven kan forbrydere under 14 år ikke retsforfølges for deres handlinger. Det chokerende fund tyder på, at pigerne inden mordet ville sikre sig, at de kunne slippe straffri.

Luise blev lokket ind i en skov, og der skulle de først have forsøgt at kvæle hende med en plastikpose. Da det mislykkedes, greb den 12-årige en kniv og stak gentagne gange, mens hendes ældre medsammensvorne holdt Luise fast.

Retmedicinere i Mainz fastslog omkring 30 knivstik. Efter angrebet kastede de to gerningskvinder Luise ned ad en skråning fra en cykelsti. Her forblødte pigen.

Som flere tyske medier har rapporteret, så var det angiveligt sårede følelser, der var motivet for drabet. Åbenbart havde Luise forud for hændelsen bagtalt en af de to gerningskvinders udseende.

Det er ikke kendt, om det skete på internettet eller i skolegården. Men det synes i hvert fald at have været hendes dødsdom.