Pinlig fejl lukkede lufthavn: Da rejsende så kuffert på bagagebåndet, udbrød der panik

Foto: Privat

En kuffert fik hårene til at rejse sig hos de rejsende, der stod og ventede ved bagagebåndet. Men så opdagede de den uheldige fejl.

Det er ikke alle dage lige nemt at rejse, for der er mange regler og forhold, man skal have styr på, inden man sætter sig op i et fly.

Politi og sikkerhedsfolk har travlt med at spotte indholdet af passagernes bagage og sikre, at farlige genstande ikke kommer med ud og flyve.

Her kan selv den mindste fejl fra passageres side udløse en større alarm, og det var netop sådan en dum fejl, som skete i lufthavnen Brisbane International onsdag i sidste uge, hvilket straks satte passagerer og politi på den anden ende, skriver Yahoo News.

En anonym kvindelig passager stod og ventede ved bagagebåndet, og spejdede efter sin egen kuffert, da hun så en kuffert med en stor påklistret seddel på.

Da hun læste beskeden, tabte hun både næse og mund, hvorefter politiet hurtigt fik afspærret lufthavnen og evakueret passagererne. På kufferten var der nemlig påklistret en seddel, hvor der stod: 'Bomb to Brisbane' - eller på dansk: 'Bombe til Brisbane,’ hvilket jo bestemt ikke er særlig betryggende.

Læs også

Kvinde var ude med hunden, da hun pludselig hørte ildevarslende lyd: Fandt nyfødt pige i kloak

- Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle tænke først. Jeg troede nok, det var en joke. Men da politiet pludselig kom over, kunne jeg godt se, at det var meget seriøst, siger den anonyme kvinde til lokale medier.

Da området var spærret af, undersøgte politiet de nærmere omstændigheder, og her stod det hurtigt klart, at der var tale om en helt anden form for besked.

Det var dette skæmmende syn, der fik politiet til at slå alarm. Foto: Privat

Kuffertens ejermand ville nemlig sikre sig, at kufferten blev fragtet til den rette lufthavn, og derfor havde vedkommende skrevet lufthavnskoden for Mumbais lufthavn, der altså forkortes BOM, eftersom Mumbai tidligere hed Bombay. 

Men retstavningen havde altså svigtet kuffertens uheldige ejermand og skabt kaos.

- Politiet reagerede på den mistænkelige bagage i lufthavnen her til morgen. Et område omkring bagagebåndet blev afspærret og en genstand blev rutineundersøgt, hvorefter at genstanden viste sig at være uskadelig, lyder det i en udtalelse fra politiet i Brisbane.

Læs også

Ursula gik i Spar efter særlig frysepizza: Åbnede æsken og blev slemt skuffet

Men at kufferten ikke blev opdaget tidligere, kommer noget bag på den kvinde, der opdagede den ildevarslende seddel:

- Hvordan at den kom hele vejen dertil, det går over min forstand. Man må være temmelig dum for, at det kan lade sig gøre, lyder det fra den overraskede kvinde. Bomber og farlige sedler er ikke det eneste, som man skal se sig for.

En kvinde kom nemlig også hjem til en kæmpe regning i Kastrup Lufthavn, da hun havde været lidt for ivrig til at shoppe på ferien.

 

Dagens Gossip