Playstation fyrer vicedirektør efter anklager om pædofili

Foto: YouTube/People v. Preds

Den tidligere vicedirektør for Playstation Networks ingeniør afdeling, George Cacioppo, er blevet afskediget efter, at han angiveligt er blevet taget i at ville mødes med en 15-åris dreng for at have sex.

D. 3. december lagde YouTube kanalen 'People v. Preds' (red. folk mod rovdyr) en video op på deres kanal, som har vist sig at få alvorlige konsekvenser for Playstation Networks tidligere vicedirektør for ingeniør afdelingen, George Cacioppo. 

Videoen viser angiveligt Cacioppo, som venter på at mødes med en 15-årig dreng, som han har mødt på datingappen Grindr, for at have sex.

Læs også

Kendt komiker mister 5 måneder gammel søn til hjernetumor

'People v. Preds' er en YouTube kanal, som specialiserer sig i at "fange online rovdyr, som bruger børn til seksuelle aktiviteter", det skriver Unilad

Videoen viser den 64-årige Playstation ansatte stå ude foran et stort hus i en Playstation 5 t-shirt. Da den unge mand bag videoen først tager kontakt, reagerer Cacioppo umiddelbart på navnet 'Jeff', som også angiveligt er det navn, som han skulle have præsenteret sig med på Grindr. 

Da Cacioppo bliver konfronteret med kameraet, skynder han sig ind i huset og lukker døren, hvorefter kameramanden truende siger: "Vi kan have en samtale sammen, eller jeg kan ringe til politiet, Jeff."

Resten af videoen viser kameramandens forsøg på at lokke Jeff ud til en snak, mens han truer med politiet. Det vises dog ikke, om politiet ankommer til stedet.

YouTube kanalen har udover videoen også offentliggjort chatbeskeder, som angiveligt skulle være mellem 'Jeff' (Cacioppo) og en, som udgiver sig for at være en 15-årig dreng. Beskederne starter på Grindr, hvorefter de rykker over på sms.

Folkene bag 'People v. Preds' udtaler, at de har overleveret deres materiale til San Diego County District Attorney's Office, men at "politiet ikke samarbejder med 'cyber grupper' som os". 

 

Sony (som står bag Playstation) har udtalt til CNET: "Vi er klar over situationen, og den ansatte, som er blevet anklaget, er blevet afskediget fra job."

Cacioppo har endnu ikke selv udtalt sig om sagen, og det vides på nuværende tidspunkt ikke, om der sker mere i sagen. 

Læs også

Lille hund forsvarer familiens hus mod stor puma