Plejehjemsbeboere skulle muntres op: Og så fik de denne frække overraskelse

Mens de fleste plejehjem arrangerer banko og kørestolsgymnastik for at muntre beboerne op, så har et amerikansk plejehjem tænkt i helt anderledes baner.

East Neck Plejecenter på Long Island i New York har gennem en længere periode fast hyret mandlige strippere til at peppe de ældre damer op. Det skriver telegraph.com.

LÆS MERE: Se det her: 100-årig kvinde hyrer mandestripper til sin fødselsdag

Under besøgene af de chippendale-lignende herrer, som foregik i plejehjemmets fællesrum, kunne beboerne lade sig underholde af stripshows.

Da en søn til en 85-årig kvindelig beboer, Bernice Youngblood, fornyelig fandt et billede af sin mor, der stoppede dollars i bukserne på en stripper, valgte han at sagsøge plejehjemmet med begrundelsen, at hans meget religiøse mor var blevet krænket af stripperne.

Sønnen kræver et syvcifret beløb for krænkelsen af sin religiøse mor, der nu er "uren".

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

Familiens advokat argumenterer for, at fru Youngblood er blevet udsat for overhængende og stødende fysisk skade, da hun var forvirret over, at en muskuløs, halvnøgen mand nærmede sig hende og anbragte sin krop og lemmer på hende.     

Plejehjemmet fortæller, at de hyrede stripperne efter en afstemning, hvor beboerne enstemmigt stemte for det frække forslag. Det var plejehjemmet, der betalte for stripperne.

Der er intet upassende omkring det. Det er voksne mennesker, der har ønsket det, siger en talsperson fra plejehjemmet til telegraph.com.  

Se billedet i fuld størrelse her: