Politi gjorde frygtelig opdagelse i skov: 32-årig turist voldtaget og dræbt i ferieparadis

Foto: Shutterstock

Betjente gjorde en grusom opdagelse i skoven, da de fandt liget af den kvindelige turist.

Den 20. April fandt de hende.

I et svampet og sumpet skovområde kunne betjente til deres rædsel finde den 32-årige Liga Skromanes afdøde krop og stærkt forrådnede krop i staten Kerala i den sydlige del af  Indien, skriver CBS News.

Da politiet fandt liget, var hoved blevet adskilt fra resten af kroppen.

Politiet mener at det skyldes, at gerningsmændene havde fået forbrydelsen til at ligne et selvmord, da liget først var blevet hængt op i et træ, hvorefter at varmen og fugten havde fået kroppen til at rådne, hvorefter hovedet og kroppen var blevet adskilt.

Læs også

Politi slår alarm: Mystisk fund på sjællandsk strand skræmte livet af forbipasserende

Men en obduktion af hendes lig viste, at der var tale om at kvinden først var blevet forgiftet af cannabis og siden voldtaget og kvalt. Den 32-årige turist fra Letland havde været forsvundet i over en måned, siden den 14. Marts i år, og nu har politiet gjort et nyt gennembrud.

Foto: Shutterstock

For nu har indisk politi anholdt to mænd, som de mener står bag mordet på kvinden, der døde ved kvælning. De to mænd er kendte af politiet i forbindelse med narkokriminalitet, og ifølge politiet havde de to mænd udgivet sig for at være turistguider i området.

Liga Skromane (højre) var rejst til Indien sammen med sin søster Ilze (til venstre), da hun blev dræbt og efterladt i skoven. Foto: Privat

Den 32-årige turist fra Letland var oprindeligt taget til Indien med sin søster på en spirituel rejse for at behandle sin depression. Det var takket være hendes søster, at politiet kunne identificere den afdøde kvinde, da søsteren kunne give politiet dna fra sin søster, der matchede den afdøde.

Læs også

Anita køber burger til sin teenagesøn på McDonalds: Får kæmpe chok, da sønnen løfter burgerbollen

Liga Skromane blev bisat i torsdags, og i dag holdes der en mindeceremoni for hende i byen.

- Hun elskede Kerala og modtog en masse kærlighed og støtte. Derfor vil vi ikke kun tænke tilbage på Indien med dårlige minder, siger hendes søster Lise Skromane til lokale tv-stationer. 

LÆS OGSÅ: Afsløring: Dansk politi eftersøgte uskyldig mand i årevis hos Interpol

 

Dagens Gossip