Politiet river 'hemmelig dør' af i skabet: Få sekunder senere gør de hjerteskærende opdagelse

08/11/2023 09:43

Emil Martesen

Udland
Foto: Tontitown Police Department
Foto: Tontitown Police Department
Blot få sekunder senere gør poltiet en hjerteskærende opdagelse.

Mest læste i dag

Der var ikke meget at skrive hjem om, da politiet for nyligt lagde vejen forbi en adresse i USA.

Og chokerende optagelser fra politiets bodycam-optagelser afslører en intet mindre end hjerteskærende opdagelse: en femårig pige indespærret bag en hemmelig dør i et skab. Optagelserne fra torsdag den 2. november viser, hvordan politiet, i samarbejde med en mand, river sig vej gennem skabet for at befri barnet, som heldigvis var uskadt.

Politiet lægger heller ikke skjul på, at hun var meget følelsesladet og bange, da hun kom ud:

"Hun var meget følelsesladet, da hun kom ud og temmelig bange. Han havde bedt hende om ikke at give en lyd eller afsløre, at hun var tilbage der", fortalte kriminalbetjent Keith Lindley til USA TODAY .

Men det stopper ikke der.

40-årige Jon Thompson fra Tontitown, blev anholdt dagen efter og står over for en række alvorlige anklager, herunder forstyrrelse af forældremyndighed, frihedsberøvelse, at bringe et barns velfærd i fare samt besiddelse af kropsrustning og narkotikaparaphernalia.

Denne sag begyndte, da politiet assisterede embedsmænd fra Department of Human Services med at tage barnet i deres varetægt.

Jon Thompson hævdede i første omgang, at han havde fået forældremyndigheden over barnet af en dommer og nægtede at åbne hoveddøren, idet han påstod, at pigen ikke var i hjemmet.

Efter at have indrømmet, at barnet var i huset, førte Jon Thompson politiet til skabet, hvor betjentene hørte lyde. Han flyttede nogle kasser for at afsløre et skab, der var blevet sømmet ind i væggen. Bag denne barrikade var et lille rum med åben isolering, hvor pigen var skjult.

Sidenhen er han blevet løsladt igen mandag efter at have betalt en kaution på $5,000 og skal møde i retten igen den 4. december.

Foto: Tontitown Police Department - Det lille rum med åben isolering, hvor barnet var skjult