Politiet stopper mistænkelig bilist: Da de åbner døren, vælter det ud med appelsiner

Foto: Politifoto

En flok betjente gjorde for nylig et overraskende fund, da de standsede mistænkelige bilister i den spanske by Sevilla. Da de åbnede bilens dør, væltede det ud med appelsiner.

Det lokale politi blev mødt af et noget usædvanligt syn, da de efter en kort biljagt standsede to køretøjer i den spanske by Sevilla.

Bilerne var nemlig proppet til randen med appelsiner, som væltede ud af bildøren, da politiet åbnede den.

Det skriver CNN.

Foto: Politifoto/Twitter

Ifølge Europa Press blev betjentene pludselig mistænksomme, da de lagde mærke til, hvordan de to biler kørte meget tæt på hinanden.

Da politiet forsøgte at få bilisterne til at holde ind til siden, kørte de i stedet væk fra dem. Herefter fulgte ifølge Europa Press en kort jagt på en grusvej.

Endelig lykkedes det politiet at få standset bilerne, hvori de altså fandt de mange citrusfrugter. Senere fandt politiet en lastvogn, der også var proppet med den orange frugt. Sammenlagt fandt politiet mere end fire ton appelsiner.

Artiklen fortsætter under billederne.

Foto: Politifoto/Twitter

Foto: Politifoto/Twitter

Chaufførerne forklarede politiet, at de ‘var kommet meget langvejs fra og var standset og havde samlet de mange appelsiner op undervejs’. Den forklaring købte betjentene dog ikke.

Det skulle da også vise sig senere, at appelsinerne var blevet stjålet fra en større forsendelse.

Fem personer er blevet sigtet for tyveri i sagen om de mange stjålne appelsiner. Det drejer sig efter sigende om et par, deres voksne søn og to brødre.

Ung kvinde får stor tatovering i ansigtet - nettet er i chok over motivet

 

Dagens Gossip