Præsidentvalget: Odds rasler ned på Trump – kan han true Hillary?

Med kun en uge til ”Verdens vigtigste valg”, som præsidentvalget i USA kaldes, har bookmakerne igen måtte nedjustere oddsene på Donald Trump. Republikanernes kandidat har ellers været i alvorlige problemer i TV-debatterne og med offentliggørelsen af skjulte optagelser med Trumps kvindesyn, men ”The Donald” er øjensynligt ikke sådan at afskrive.

For blot en uge siden kunne der hentes odds 6 på, at den næste amerikanske præsident bar efternavnet Trump. Efter flere meningsmålinger, hvor Trump slet ikke er så langt efter alligevel, har bookmakerne nu ind ad en kant måtte skrue op for vinderchancerne og ned for oddset.

Nu er der kun odds 3,5 at hente på, at Hillary Clinton taber. Demokraternes kandidat er samtidig steget fra odds 1,15 til 1,33.

Flere store meningsmålinger har vist et solidt forspring Clinton, men slutningen af oktober har budt på tilsvarende målinger med dødt løb. Endda med forspring til Trump i nøglestater som Ohio og Florida, der kan afgøre valget som såkaldte svingstater.

Fortsætter tendens en uge mere, bliver det for alvor nervepirrende natten mellem tirsdag og onsdag dansk tid, når den nye præsident skal findes.

I øjeblikket fås det bedste odds hos Danske Spil, der giver 3,75 på Trump.

 

Dagens Gossip