Prins Harry i sorg

Foto: Shutterstock.com

Det har været et hårdt år for Prins Harry.

Prins Harrys gudmor, Lady Celia Vestey, er død "pludseligt men fredfyldt” i en alder af 71 år.

Det skriver The Mirror. 

Læs også

Kreativ madlavning møder modstand: “Det er en joke ik’?”

Celia Vestey var en ud af de seks gudforældre, som Prins Charles og Prinsesse Diana valgte til deres lille søn tilbage i 1984. Celia Vestey var også ven af Dronning Elizabeth, og de to delte især en stor interesse for heste. I 1981 blev hun gift med Lord Samuel Vestey, som var ansat ved hoffet, netop til at passe de kongelige heste.

Celia Vestey deltog også i brylluppet i 2018, da Harry blev gift med Meghan Markle. Daily Telegraph meddeler, at “hun døde pludseligt, med fredfyldt, den 28. november, hun blev 71 år."

Et hårdt år for Harry og Meghan

Udover den triste nyhed om dødsfaldet, så har det også været et hårdt år for parret Harry og Meghan, da de tilbage i sommeren mistede deres ufødte barn. Tragedien fandt sted en morgen i juli, der ”begyndte lige så almindeligt som enhver anden dag”, skriver The Daily Star.

I en personlig klumme, som hertuginden af Sussex, Meghan Markle, har skrevet i New York Times beskriver hun, hvad der skete.

”Efter at have skiftet hans ble mærkede jeg en voldsom krampe. Jeg satte mig ned på gulvet med ham i armene og nynede en vuggevise for at holde os begge rolige, men den munter melodi var en skærende kontrast til min fornemmelse af, at noget ikke var i orden.”

"Jeg vidste, da jeg holdte om mit førstefødte barn, at jeg mistede mit anden," skriver hun i klummen, hvor hun fortæller om den triste begivenhed. 

Blev bragt til hospitalet

Hun uddyber i klummen, hvordan hun efterfølgende blev bragt til hospitalet, hvor Prins Harry var ved  hendes side. Mens hun lå i hospitalssengen, holdte hun fast i hans hånd, mens de begge græd.

"Jeg stirrede på de kolde hvide vægge, mine øjne lukkede i. Jeg forsøgte at forestille mig, hvordan vi skulle komme videre."

Det har været et hårdt år for parret Harry og Meghan. Foto: Shutterstock.com.

 

Læs også

Mor og datter prøver ‘snedigt’ trick af i Bilka: Det kom de til at fortryde

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip